Yönetime protesto

 Polat çıkışta konuşmazken, otoparkın bulunduğu kısımda bazı taraftarların Haldun Üstünel lehine tezahür...


 Polat çıkışta konuşmazken, otoparkın bulunduğu kısımda bazı taraftarların Haldun Üstünel lehine tezahüratta bulunması dikkat çekti. Bu arada yönetici Mehmet Helvacı demeç verirken, bir taraftar "Mustafa Sarp'ı izlemek için mi kombine kart alıyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.


Üstünel unutulmadı
Galatasaray'da tribünlerin en sevdiği isimler arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde önce Futbol A.Ş.'deki, daha sonra da kulüpteki yönetim kurulu üyeliklerinden istifa eden Haldun Üstünel, OFK Belgrad maçında unutulmadı. Taraftarlar, Haldun Üstünel için kapalı tribüne oldukça büyük bir şekilde, "Seni seviyoruz Haldun Üstünel" yazılı bir pankart açtı.

 

Veda bestesi
Tribünler, Ali Sami Yen Stadı için son bir tezahürat besteledi. Tezahüratta, "Hiçbir stat dolduramaz senin bizdeki yerini. Son bir defa haykıralım, inletelim Sami Yen'i. Kimler geldi, kimler geçti, herkes tattı cehennemi. Bütün dünya buradan duydu sana olan sevgimizi" ifadeleri kullanıldı.

 

Elano tribünde
Takımdaki geleceği tartışma konusu olan Elano Blumer maçı tribünden izledi. Karşılaşmayı menajeri Jose Massih ile birlikte takip eden sambacının moralli olduğu gözlendi. Dünya Kupası'ndaki performansından sonra Elano'yu en az 10 milyon euroya satmayı planlayan yönetimin, görüşmelere başladığı bildirildi.

 

Ali Sami Yen anıldı
Galatasaray Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, ölümünün 59. yılında anıldı. Yen'in, Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, Başkan Adnan Polat, yöneticiler, Mehmet Helvacı, Yalçın Orhon, Emir Sarıgül, genel sekreter Selçuk İren, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile taraftarlar katıldı.

Milliyet
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile