YOYAV'da Kermes Açılışı

YOYAV'da Kermes Açılışı

Merkezi Ankara'da bulunan Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) Kilis Şubesi tarafından kermes açıldı.

YOYAV Kilis Şubesi'nde gerçekleştirilen kermes açılışına Kilis Valisi Yusuf Odabaş, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. İsmail Güvenç, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kilisli Devlet Sanatçısı ve Bestekar Prof. Alaeddin Yavaşça, YOYAV Genel Başkanı İbrahim Ateş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı

Kermes açılışında bir konuşma yapan Vali Odabaş, Türkiye ve Kilis'te YOYAV'ın başarılı işlere imza attığını belirtti.

Odabaş, "YOYAV gibi ciddi bir kuruluş olduğundan dolayı çok şanslıyız. Devletin yetişemediği yerlere kendileri yetişmektedir. YOYAV’ı hayır işlerine verdiği destek ve katkılardan dolayı tebrik ediyorum. Benim sizlerden ricam bizde kaydı olmayan, gururlu ve gerçekten yardıma muhtaç insanlar varsa bizlere gönderin gereken yardımı yapalım" dedi.

YOYAV Genel Başkanı İbrahim Ateş de, "YOYAV olarak her geçen gün hizmetlerimiz artarak sürüyor. Sizlerin sayesinde bu zamanlara geldik. Türkiye'nin bir çok yerinden gerekli desteği almaktayız. Ankara'da Devlet Bakanlarımız, milletvekilleri ve birçok siyasi, işadamı ve hayırsever vatandaşlarımız gerekli desteği vermektedir" diye konuştu.

Sanatçı ve Bestekar Alaeddin Yavaşça, YOYAV’a bulundukları binayı bağışladıklarını belirterek, "Benim ailem her geçen gün katlanarak çoğalmaktadır. Bilindiği üzere ben şu an bulunduğumuz yerde dünyaya geldim. YOYAV'ın etkinliklerine gençleri çekmemiz lazım, gençleri bu etkinliklere çektiğimiz zaman başarılı oluruz. Doğduğum büyüdüğüm Kilis'te olmak bana huzur veriyor. Burada olmaktan mutluyum, Kilisli hemşehrilerim bana yakın ilgi gösteriyorlar. Herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Törende, YOYAV Kilis Şubesi Başkanı Muzaffer Patlakoğlu, YOYAV'ın Kilis'teki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Ateş tarafından da Vali Odabaş’a plaket verildi.

Kermes açılışının yapılmasından sonra tören sona erdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile