Yozgat şehirlerarası otobüs terminalinde bayram yoğunluğu başladı

Yozgat şehirlerarası otobüs terminalinde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk başladı.

Kurban Bayramı tatilini yakınları ile birlikte geçirm

Yozgat şehirlerarası otobüs terminalinde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk başladı.

Kurban Bayramı tatilini yakınları ile birlikte geçirmek üzere Konya'ya gideceğini belirten Mehmet Değirmenci isimli vatandaş, "Bugün itibari ile 9 günlük bayram tatili başladı. Ben Yozgat'ta devlet memuruyum. Eşim ve çocuklarımı bir hafta önce Konya'ya gönderdim. Şimdide nasip olursa ben gideceğim. Ailem orada kurbanımızı babam ve kardeşlerimle ortak keseceğiz. Bayram tatilinin 9 güne çıkması bizim gibi gurbette olan vatandaşlar için çok güzel oldu." dedi.

Yozgat Bozok Üniversitesinde öğrenci olduğunu belirten Ali Tekindar ise, "Yozgat'ta öğrenciyim. Ailem akrabalarım Sakarya oturuyor. Tatil dolayısıyla otobüslerde yer bulamam endişesiyle iki gün önceden biletimi aldım. Bayram tatilinin 9 gün olması inşallah kazalara neden olmaz." diye konuştu.

Yozgat Otobüs Terminalinde firma sahibi Orhan Ünal, bayram dolayısıyla yolcu yoğunluklarının başladığını belirterek,"Terminalimize sabah saatlerinden itibaren il dışında oturan vatandaşlarımız gelmeye başladı. Çoğu vatandaşlarda 2-3 gün önceden biletlerini aldı. Bizler bugün itibari ile bayram mesaisine başladık. Zaten ülkemizde ramazan ve kurban bayramında biz otobüs firmalarının işleri yoğun oluyor. Kurban bayramının9 gün tatil olması gurbette olan vatandaşların bayramını yakınları ile geçirmek istemesine neden oluyor. bu yüzdende terminalimizde sabah saatlerinden itibaren bir yoğunluk başladı. biz yolcularımızın sıkıntıya düşmemesi için ek seferler düzenlemeye başladık. İnşallah kazasız belasız bir bayram geçiririz." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile