Yozgat'ta Ekmegi Piyasadan 2 Lira Ucuza Satiyor

Yozgat'ta Ekmegi Piyasadan 2 Lira Ucuza Satiyor

Yozgat’in Sorgun ilçesinde bir firinci esnafi, 8 liraya satilan somun ekmegin fiyatini 6 liraya indirerek ilçe halkina ucuz ekmek hizmeti veriyor.

Sorgun ilçesi Yesilöz Mahallesinde firinci esnafi Ibrahim Tirasoglu, piyasada 8 liraya satilan 210 gram somun ekmegin fiyatini 6 liraya indirme karari aldi. Yaklasik 20 yildir kendi firininda üretilen ekmegi piyasa fiyatinin asagisina satan Tirasoglu, ilçe halkina ucuz ekmek imkani sunuyor. Ekmek fiyatindaki indirim dolayisiyla ilçede müsteri memnuniyetini ve potansiyelini artiran Tirasoglu, günlük 3 bin ekmek satiyor.

“20 yildir piyasanin altinda ekmek satiyoruz”

Ilçede vatandaslarin ucuz ekmege ulasabilmesini saglamak adina piyasadan 2 lira daha ucuza ekmek sattigini söyleyen Ibrahim Tirasoglu, “20 yila yakin piyasanin altinda ekmek satiyoruz. Ben bu isi 35 yildir yapiyorum. Piyasada 8 lira olan ekmegi 6 liraya düsürdük. Günlük 3 bin ekmek satiyoruz, vatandasin ilgisi de yogun oluyor. Onlara güler yüzlü hizmet sunuyoruz. Kazancimizdan kisiyoruz, vatandasa hizmet ediyoruz.” dedi.



“Ekmegi 6 liradan satiyoruz”

Firin çalisanlarindan Hasan Ünal ise, “Yaklasik bir yildir bu firinda çalisiyorum. Vatandasimizin yaninda olmak için ekmegi piyasa göre daha ucuza satiyoruz. Piyasada 8 lira olan ekmegi biz 6 liradan satiyoruz.” seklinde konustu.

“Keske her firinda fiyatlar düsse”

Ilçe halkindan Kazim Bagci da bu durumun halkin yararina oldugunu belirterek, “Keske her firinda bu fiyatlar olsa. Gariban kesim de evine daha çok ekmek götürse. Ben de sürekli buradan ekmegimi alirim. Ekmekler çok güzel oluyor, iyi pismis ve lezzetli. Ben çok memnunum. Biz buradan 6 liraya ekmek aliyoruz piyasada 8 liradan satiliyor.” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile