YRP Lideri Erbakan Açiklamasi 'Türkiye Genelinde Esen Bir Rüzgar Var, O Rüzgarin Adi Yeniden Refah Rüzgari'

YRP Lideri Erbakan Açiklamasi 'Türkiye Genelinde Esen Bir Rüzgar Var, O Rüzgarin Adi Yeniden Refah Rüzgari'

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Fatih Erbakan, Kayseri’de düzenledigi mitingde, “Türkiye genelinde esen bir rüzgar var, o rüzgarin adi Yeniden Refah rüzgari” dedi.

YRP Genel Baskani Fatih Erbakan, Kayseri Il Baskanligi önünde kurulan alanda miting düzenledi.

Kayserili vatandaslara seslenen Erbakan, üye sayisi bakimindan Türkiye’nin en büyük 3’üncü partisi konumunda olduklarini söyledi.

Erbakan, “Türkiye genelinde esen bir rüzgar var. O rüzgarin adi da Yeniden Refah rüzgari. Milli Görüs rüzgari. Meydanlar ‘Yeniden Refah’ diyor. Caddeler, sokaklar, anketler, milletimiz ‘Yeniden Refah’ diyor. Bu isin uzmanlari, siyaset bilimciler ‘Yeniden Refah’ rüzgarini söylüyor. ‘Bu seçimde oylarini artiracak tek parti Yeniden Refah Partisi’ olacak’ diyorlar. Bunun en önemli göstergesi ve ispati Yeniden Refah Partimizin resmi üye sayilaridir. Yolda gelirken, bana son rakami bildirdiler. Yeniden Refah Partimizin üye sayisi 516 bin 800’e yükseldi. Seçime yaklasirken, öyle muazzam bir bereket var ki biz 6-7 ay evvel günde bin üye kaydediyorduk. Son 5 ayda günde 2 bin 500 üye kaydetmeye basladik. Simdi seçim yaklasirken, günde 5 bin üye kaydediyoruz. 516 bin 800 ne demek; MHP ile IYI Parti’yi üye sayisi bakimindan geride biraktik. Türkiye’nin üye sayisi bakimindan en büyük 3’üncü partisi olduk. Seçimlerden sonra bu hizla devam edecegiz ve en kisa zamanda 1 milyon hedefine ulasacagiz. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidar arkasindan da 2028 yilinda iktidar olacagiz insallah. 31 Mart’ta Yeniden Refah sandiklari patlatacak ve Milli Görüs sahlanacak” seklinde konustu.



“1989 ve 1994’deki belediyecilik hizmetlerini bu millet çok iyi hatirliyor”

Vatandaslarin degisim istedigi için Yeniden Refah’a kostugunu dile getiren Erbakan, “Allah 1 Nisan’da ahlakli belediyecilik dönemini baslatmayi nasip eylesin. Milletimiz neden Yeniden Refah’a kosuyor? Çünkü artik degisim istiyor. Adaletsizlikten, çifte standarttan, faizden, borçtan, kibirden, rantçi belediyecilikten bikmis usanmislar. Borçtan, vergiden, faizden, zamdan, enflasyondan, hayat pahaliligindan, fakirlikten, yoksulluktan, açlik sinirinin altindaki maaslardan bunalmis ve Yeniden Refah’a kosuyor. Millete tepeden bakan, belediye bütçesini borca ve faize batiran, israfa, lükse, satafata düskün, milletin derdi ile dertlenecegine, makam aracinin rengi ve modeliyle ugrasan millete hizmet yapacagina makam odalarinin mobilyalarini degistirmekle ugrasan, vatandasa degil yandasa çalisan anlayisi artik milletimizi usandirmistir. Millet neden Yeniden Refah’a yöneliyor. Çünkü 1989 ve 1994’deki belediyecilik hizmetlerini bu millet çok iyi hatirliyor. O efsane hizmetleri o bütün yokluklara ve zorluklara ragmen sözünü yerine getiren Milli Görüs belediyelerini bu millet çok iyi hatirliyor” dedi.



“Türkiye’de Milli Görüs ekonomisi uygulanacagina, borç, faiz, vergi ekonomisi uygulaniyor”

Necmettin Erbakan’in iktidarinda Türkiye’de Cumhuriyet tarihinin en bolluk ve bereketlilik döneminin yasandigini aktaran Erbakan, “Bir kalemde bir holdingin borcunu siliyor. Ondan sonra da çiftçiye para yok, emekliye para yok, asgari ücretliye para yok. Neden? Çünkü paylasimli adalet yok. Çünkü Milli Görüs ekonomisi uygulanacagina, borç, faiz, vergi ekonomisi uygulaniyor. Yeniden Refah’in temsil ettigi görüs, Erbakan hocanin iktidarda oldugu dönemde Cumhuriyet tarihinin en büyük bolluk ve bereket dönemini yasamistir. Mesele çok net Erbakan hoca 11 ayda Milli Görüs ekonomisiyle, adil ekonomik düzenle paylasimli adaleti sagladi. Önce millet, önce ezilenler, önce mazlumlar anlayisiyla bu milletin imkani olan hakki millete verdi. Isçiye, memura, emekliye yüzde 120, yüzde 200, Bag-kur emeklisine yüzde 320 zam verdi. Eskisehir’de emekli amcamizin bir tanesi bizim adayimiza; ’Erbakan hoca gelmeden önce bizimki maas degil, harçlikti’ diyor. Yüzde 320 maas zammi demek, bu ay 10 bin TL alan emeklinin, önümüzdeki ay maasinin 42 bin TL oldugunu görmesi demek. 2028’de yine gelecegiz. Yine Milli Görüs’le, yine Refah’la 10 bin TL’yi 42 bin TL’ye çikaracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile