YTP Lideri Yilmaz Açiklamasi 'AK Parti Iktidarda, CHP Belediyelerde Yipranir'

YTP Lideri Yilmaz Açiklamasi 'AK Parti Iktidarda, CHP Belediyelerde Yipranir'

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Baskani Ahmet Reyiz Yilmaz, 2028 Genel Seçimleri’ne kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektigini vurgulayarak, “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yipranir. Bu millet tarumar olur. ’Bizi kurtaracak biri yok mu?’ der” dedi.

Yilmaz, Nejat Uygur Tiyatro ve Konferans Salonu’nda düzenlenen partisinin Il ve Ilçe Baskanlari 2’nci Istisare Toplantisi’na katildi.

Burada konusan Yilmaz, 2028 Genel Seçimleri’ne kadar kimsenin erken seçim beklememesi gerektigini ifade ederek, “Bu sartlar altinda erken seçim olmaz. AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yipranir. Bu millet tarumar olur. ’Bizi kurtaracak biri yok mu?’ der. O kadar agir travmalarin neticesiyle olacak isler bunlar. Büyük bir savas var. Bir taraftan Iran-Israil, bir taraftan Çin, ABD’yi yok etmek istiyor. ABD bizi yok etmek istiyor. Rusya bizden toprak kopartmak istiyor. Bati, Kürt kardeslerimizin içerisine soktugu Ermeni unsurlarla kendi nüfuslari yetmedigi için Kürt kardeslerimizi kullanarak Kürdistan projesi hayali kuruyor” degerlendirmesinde bulundu.

Yilmaz, Türkiye sehirlerinin güvenlik altinda olduguna inanmadigini dile getirerek, “Bize bu konuda siyasetin diger alanlarindaki gibi yalan söylendiyse bu Haçli zihniyeti bizi tarumar etmeden gitmez” dedi.



“AK Parti her iktidar döneminde bir Türkiye yemis”

AK Parti hükümetinin 21 yillik dönemde yaklasik 3 trilyon dolar vergi aldigini belirten Yilmaz, Türkiye’nin Gayrisafi Milli Hasilasi’nin 800 milyar dolar oldugunu ifade ederek, “4 tane Türkiye eder. Bugün bütün varliklarimizi satsak bizim ederimiz 800 milyar dolar. Bunlar her iktidar döneminde bir Türkiye yemis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile