Ytso Seçimleri

Yalova - Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Sanayi ve Ticaret Odası seçim süreciyle ilgili, "Seçimde benim etkim olmadı" dedi.

Koçal, YTSO seçimleriyle ilgili yaşanan gerginlikler hakında gazetecilere açıklamada bulundu.

"Ben ne meclis üyesi seçiminin öncesinde ne de yönetim seçimi aşamasında şuna oy at, buna oy at diye söylemedim" diyen Koçal, şunları kaydetti:

"Seçimde benim etkim olmadı. Ben ne meclis üyesi seçiminin öncesinde ne de yönetim seçimi aşamasında şuna oy at, buna oy at diye kimseye söylemedim. Ben açık söyleyeyim. Sadece bir fikir attım ortaya. 34 kişilik meclis tablosunun bir birliktelik göstermediğini görünce, ben o gün burada ne kırmızı, ne yeşil, ne beyaz bağımsız olarak girenlerin değil, çiçekçilerin önderliğinde bu yönetim oluşturulsun, böylece de birliktelik sağlanır diye bir fikir atmıştım ortaya. Anladığım kadarıyla o arkadaşımız önce böyle bir şeye niyetlendi ama vazgeçti. Sadece ben bu fikrimi ortaya atmıştım. Düşüncem, hala öyle olsaydı hiç bu tablolara gerek kalmazdı. Çünkü meclis öncesinde karşılıklı rekabetin içinde olmayan çiçekçilerdi. Bu da önemli bir sektördü."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile