Yüksek Gerilim Hattı Direğinde Çocukların Ölüm Oyunu

Yüksek Gerilim Hattı Direğinde Çocukların Ölüm Oyunu

Balıkesir Edremit’te bir evin bahçesindeki yüksek gerilim hattı direği etrafında oynayan çocuklar ölüme davetiye çıkarıyor.

Çocuklarının her an ölümle buruna geldiğini söyleyen anne babalar, defalarca yetkililerden bu direğin kaldırılması için taleplerde bulunmalarına rağmen olumlu bir cevap alamadıklarını belirtiyor.Balıkesir’in Edremit ilçesi Tuzcumurat Mahallesi Akova Caddesi'ndeki bir evin bahçesindeki Yüksek Gerilim hattı direğinin etrafında çocuklar oyunlar oynuyor, direğe tırmanıyor.

Direğin kaldırılmasını isteyen mahalle sakinlerinden Ahmet Kaptan ve Mahmut Demir, “Çocukları ne kadar direğin etrafından kovmaya kalksak da çocuk yine bildiğini yapıyor. Defalarca bu direğin buradan kalkması için müracaatta bulunan arkadaşlarımız olmasına rağmen yetkililer bu konuda duyarsız kaldı. Çocuklardan biri elektrik akımına kapıldıktan sonra mı gereğini yapacaklar? Bu direğin mutlaka kalkması lazım.“ dediler.Elektrik direğini bir merdiven gibi kullanan çocuklar ise “Hiçbir şey olmuyor. Biz her zaman burada oynuyoruz.” demesi dikkat çekti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile