Antalya Il Jandarma Komutanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsiz eden araçlara yönelik özel denetimler gerçeklestirdi.
Trafik Jandarmasi timleri, vatandaslarin yogun oldugu yerlerde yüksek sesle müzik dinleyen, halkin huzurunu kaçiran sürücülerin ve araçlari tespit edip yakaladi. Denetimlerde 12 araç ve sürücüsüne toplamda 75 bin TL trafik idari yaptirim para cezasi uygulanirken, araçlarda bulunan müzik sistemleri söktürülünceye kadar trafikten men edildi.
Yüksek Ses Müzik Çalarak Çevreyi Rahatsiz Eden Araçlarin Sesini Jandarma Kisti
Antalya’da yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsiz eden 12 araç ve sürücüsüne toplam 75 bin TL para cezasi uygulandi, müzik sistemleri söktürülünceye kadar araçlar trafikten men edildi.



















