Yüksek Ses Ve Abarti Egzoza Ceza Yagdi

Yüksek Ses Ve Abarti Egzoza Ceza Yagdi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ve ilçe emniyet müdürlügü trafik ekipleri tarafindan il genelinde 21-26 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirilen yüksek ses ve abarti egzoz denetiminde 165 araç trafikten men edilirken, kusurlu görülen 356 araç ve sürücüsüne 1 milyon 260 bin 703 TL idari para cezasi uygulandigi bildirildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü, ilçe emniyet müdürlüklerinin isbirliginde il genelinde 21-26 Agustos tarihleri arasinda ’Abarti Egzoz’, ’Yüksek Ses’, ’Müzik’, ’Drift’ ve ’Modifiyeli Araçlara’ yönelik 27 ekip ve 53 personel ile denetim gerçeklestirdi. Yapilan denetim sonucunda kontrol edilen 2 bin 149 araç ve sürücüsünden kusurlu görülen 356 araç ve sürücüsüne toplam 1 milyon 260 bin 703 TL idari para cezasi uygulandigi ve 165 aracin da trafikten men edildigi bildirildi.



Isçi servisleri de denetlendi

Öte yandan Manisa Il Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ve ilçe trafik birimleri ile Bölge Trafik Sube Müdürlügü ve Istasyon Amirligi ekipleri tarafindan es zamanli olarak 27 Agustos tarihinde; 32 ekip 62 personel ile isçi servislerine yönelik denetim gerçeklestirildigi açiklandi. 491 araç ve sürücüsünün kontrol edildigi denetimde kusurlu görülen 47 araç ve sürücüsüne toplam 201 bin 915 TL idari para cezasi uygulandigi ve 6 isçi servisinin de trafikten men edildigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile