Yüksekovalı miniklerden Vali Türker'e teşekkür ziyareti

Yüksekova'da miniklerden oluşan futbol takımı sporcuları, aileleri ile birlikte Hakkâri Valisi Muammer Türker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yüksekova'da miniklerden oluşan futbol takımı sporcuları, aileleri ile birlikte Hakkâri Valisi Muammer Türker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yüksekova'da miniklerden oluşan futbol takımı Hollanda'da yapılacak müsabakalardan önce Hakkâri Valisi Türker'i aileleri ile ziyaret etti. Anadolu Spor Akademisi ve Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sürdürdüğü bir proje kapsamında Hollanda'ya gidecek minikler, orada Türkiye'yi temsil edecek.

Kafile başkanı Mustafa Eskici, Almanya'da yapılan müsabakalardan sonra minik futbolcuların Trabzon'da kampa aldıklarını söyledi. 21 Ekim'de Hollanda'da yapılacak müsabakalara katılacaklarını belirten Eskici, "Almanya müsabakalarından sonra çocuklarımızı güzel bir çalışmadan geçirdik temennimiz Hollanda'da başarı yakalamak, Hakkâri Valiliği'miz, ilçe kaymakamımız, il milli eğitim, ilçe milli eğitim camiamız gönülden bize destek çıkıyor hepsine teşekkür ederim." diye konuştu.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Spor Aktiviteleri'nden sorumlu şube müdürü Fettah Tekirdağ ise şunları söyledi: "Miniklerimiz önce Almanya'da top koşturdu, 21 Ekimde Hollanda'da müsabakalara katılacaklar. Temennimiz güzel dereceler kazanıp dönmeleridir. Yüksekova'da böyle bir spor aktivitesi kapsamında dışarıda bizi temsil edip başarı kazanmaları bizi ayrıca sevindiriyor."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile