Yüksekovali Ögrencilerden 'Türk Polisi' Etkinligi

Yüksekovali Ögrencilerden 'Türk Polisi' Etkinligi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Hamit Kesici Ortaokulu ögrencileri tarafindan düzenlenen ‘Türk Polisi’ etkinligine polisler de katilim gösterdi.

Dize Mahallesi’nde bulunan Hamit Kesici Ilk ve Ortaokulu ögrencilerinin hazirlamis oldugu ’Türk Polisi’ konulu etkinlige Yüksekova Emniyet Müdürü Murat Günes ve personeli de davet edildi. Okulun konferans salonunda saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan program, siirlerin okunmasiyla devam etti. Büyük begeni toplayan program, daha sonra Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliginin hazirladigi Tesekkürname ve hediyelerin dagitilmasiyla son buldu.

Ögrencilere hediyelerini veren Yüksekova Emniyet Müdürü Murat Günes, “Emniyet teskilati olarak ilk geldigimiz günden beri söylüyoruz, ilkokul çagindan liseye kadar ögrencilerimizin yaninda olacagiz. Pandemi nedeniyle biraz geç kaldik ama nisan ayindan beri ‘Büyük Kalplere Minik Dokunuslar’ projesi kapsamindan birçok kez bir araya geldik. Bundan sonra gelmeye de devam edecegiz. Ülkenin gelecegi sizlersiniz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizden gelen geri dönüsümleri gördükçe daha çok mutlu oluyoruz. 24 saat görev yapan polis agabeyleriniz sizin için daha da fazla çalisacaklar. Bundan emin olun. Her zaman yaninizdayiz. Ne zaman isteseniz bizim kapimizi çalabilirsiniz” dedi.

6. sinif ögrencisi Gever Akyol ise davetlerine katilan Emniyet Müdürü Günes ve beraberindeki polis memurlarina tesekkür ederek, “Okulumuza gelen polis agabeylerimiz için siir ve Istiklal Marsi okuduk. Daha önce polisten bahsedilince kokuyorduk. Kizgin olduklarini biliyorduk. Simdi öyle degil. Polis, aslinda bizi anlayan, ziyaret eden ve güvenligimizi saglayandir. Simdi onlari daha yakindan tanidik. Sicakligini yakin hissettik" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile