Yumrukla Bayiltip, Yerde De Defalarca Tekmeledi

Yumrukla Bayiltip, Yerde De Defalarca Tekmeledi

Afyonkarahisar’da bir sahis, önünü kesip durdurdugu forkliftin sürücüsüyle arsa alisverisi yüzünden tartisti. Sahsin attigi yumrukla bayilarak yere düsen genci defalarca tekmeleyip, yumrukladigi anlar ise güvenlik kameralarina yansidi.

Olay, Bolvadin ilçesi Necmettin Erbakan Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Özaydin (27) kendilerine ait insaat malzemeleri satan is yerine forkliftle giderken Mehmet Ali F. (45) önünü kesti. Forklifti yol kenarina park eden Özaydin birkaç saniye sahisla görüstükten sonra Mehmet Ali F., bir anda Özaydin’a yumruk atti. Özaydin aldigi yumruk darbesiyle forkliftin üzerinden düserek kafasini yere çarpip bayildi. Özaydin’in bayildigini gören Mehmet Ali F. ise, yerde baygin sekilde yatmasina ragmen genci defalarca tekmeleyip ardi ardina yumruk atti. Yasananlarin güvenlik kameralarina yansidigi olayda, çevreden geçenler kavgaya müdahale ederek Mehmet Ali F.’yi bölgeden uzaklastirip, ardindan Özaydin için ambulans istedi. Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansi ile genç Bolvadin Devlet Hastanesine kaldirildi. Gencin kisa süreli beyin sarsintisi geçirerek bayildigi belirtildi.

“Düstükten sonra kafami yere vurunca bayildim”

Olayin ardindan Ihlas Haber Ajansi muhabirine konusan Ahmet Özaydin, sahsin bir anda yolunu kesip kendisine küfür ve hakaretler ettikten sonra yumruklarla saldirdigini öne sürerek, “Forkliftle dükkanima giderken yolumu kesti. Benimle bir sey konusacak sandim. Sonra bana hakaret ve küfürler etti, ben de ‘Ne oldu agabey?’ dedim. O da bana ‘Sen benden daha iyi biliyorsun, arsa konusu’ dedi.

Ben de ‘Agabey biz arsaya fiyat vermedik, taraftari degiliz’ dedim. Daha sonra bana yumruklarla vurmaya basladi.

Bana 3-4 defa yumruk atinca ben yere düstüm. Düstükten sonra kafami yere vurunca bayildim. O da ben yerdeyken bana defalarca yumruk ve ayagiyla kafama defalarca vurdu” dedi.

Olayin ardindan Özaydin’in Mehmet Ali F. hakkinda sikayetçi olmasi üzerine Bolvadin Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan inceleme baslatilarak, sahsin ifadesinin alindigi ögrenildi. Olayla ilgili polis tarafindan baslatilan inceleme devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile