Yumurtalık'ta Altyapı, Yollar, Kaldırım ve Parklar Yenileniyor

Adana’nın Yumurtalık ilçe belediyesine bağlı ekipler, sert geçen kışa rağmen kaldırım, altyapı, yol ve park çalışmalarını sürdürüyor.

  Yumurtalık 'ta bugüne kadar 65 bin metre parke, 7 kilometre asfalt, 2 kilometre sathi kaplama ve 2 kilometre de kanalizasyon döşendi. Ayrıca, sahilin peyzaj planı tamamlanırken burası için valilik özel idareden ödenek beklendiği öğrenildi. 2 oyun parkı ile 3 adet oyun aleti hizmete girdi. Belediye 13 bin liraya düğün salonu kiralarken, canlı hayvan kesimi için de mezbaha yaptı.

Ekiplerin, yenileme ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, “Hizmet için varız.” dedi.

Başkan Turgut Erişmen, hemşehrileri ile turistlerin daha güzel, sağlıklı bir ilçede yaşamaları için bu çalışmalara çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Erişmen, kanalizasyon, kaldırım, yol, kalelerin restorasyonu, park alanları, ağaçlandırma, oteller ve daha birçok yatırımla Yumurtalık için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Erişmen, 'Tarih kokan tatil beldemizde insanlarımızın memnuniyetini artırmak daha iyi yaşam standardı oluşturmak amacıyla vatandaşlarımızın ayağını yazın tozdan, kışın çamurdan uzak tutmak için ekiplerimizle seferber olduk. İlçemiz ve hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layık.” diye konuştu.  
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile