Yunanistan'daki Selde Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Yunanistan'daki Selde Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Yunanistan’da siddetli yagislarin yol açtigi selde hayatini kaybedenlerin sayisi 3’e yükseldi.

Yunanistan’da Daniel Firtinasi’nin yol açtigi siddetli yagisin ardindan meydana gelen selde can kaybi artiyor. Karditsa’ya bagli Ellinopirgos köyünde sel sularinda sürüklenen 82 yasindaki bir adamin ölü bulunmasiyla sel felaketinde hayatini kaybedenlerin sayisi 3’e yükseldi. Meteoroloji servisine göre Yunanistan’in orta kesimindeki Teselya bölgesinde son 48 saatte siddetli su baskinlari meydana geldi. Selden en çok etkilenen sehirlerden biri olan Volos’ta su, internet ve elektrik kesintileri ise devam ediyor.

Firtina etkisini sürdürecek

Pazartesi gününden bu yana etkili olan Daniel Firtinasi nedeniyle bir köprü yikilirken, elektrik direkleri devrildi. Cadde ve sokaklar sular altinda kaldi, onlarca araç sel sularinda sürüklendi. Firtinanin aksam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Öte yandan dün Magnisia bölgesinin kiyi kesimindeki Paltsi yakinlarinda yürütülen arama çalismalarinda moloz yiginlarinin arasinda 87 yasindaki bir kadinin cansiz bedenine ulasilmisti. Sali günü ise Magnisia bölgesindeki Volos kentinde meydana gelen selde duvarin çökmesi sonucu 1 kisinin hayatini kaybettigi açiklanmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile