YUNIFEST'22 Yalova'da Sehirle Kampüsü Bulusturadu

YUNIFEST'22 Yalova'da Sehirle Kampüsü Bulusturadu

Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi’nin ortaklasa düzenledigi ve 5 gün süren YUNIFEST’22 Norm Ender konseriyle kapanisini yapti. Kampüsle sehri bütünlestiren festival süresince Ece Seçkin, Manus Baba, Yasli Amca ve Samida gibi ünlü isimler de sahne gençlere unutamayacaklari bir hafta yasatti.

Gençlik Haftasini festivale dönüstüren Yalova Belediyesi ile Yalova Üniversitesi ögrencilere unutulmaz bir sölen armagan etti. Festivalin son gününde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklesen konserde ünlü rap müzigi sanatçisi Norm Ender sahne performansiyla herkesten tam not aldi. Meydani dolduran binlerce kisiye konser veren Norm Ender, bu kez parçalarini Yalovalilar için seslendirdi.

Norm Ender’e Yürüyen Kösk maketi hediye eden Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, “YUNIFEST’in sloganinda oldugu gibi sehri kampüsle bulusturduk. Yalovamizi öyle bir sehir haline getirdik ki adeta müzigin ve sanatin sehri oldu. Bu yil ki organizasyonlari Üniversitemiz ile birlikte ortak yaparak farkli bir sinerji olusmasini istedik. Yalova’da yasayan 7’den 77’ye tüm vatandaslarimizin kalbi YUNIFEST’te atti. Ögrencilerimize finaller öncesi moral depolamalari için güzel bir ambiyans ulusturdugumuza inaniyorum. Bu yöndeki etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.



Festivalde yildizlar geçidi

YUNIFEST’te gençlerin begeni ile dinledigi birbirinde popüler sanatçilar sahne aldi. Festival, Yalova Üniversitesi kampüs alaninda Manus Baba konseriyle start aldi. Ikinci günde sahne alan ekip Yasli Amca grubuydu. Festivalin üçüncü gününde yagmur Gökçe konserine engel olsa da sanatçi önümüzdeki günlerde yine ögrenciler ile bir araya gelecek.

Ece Seçkin festivalin dördüncü gününde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda Yalovalilarla ve ögrencilerle bulustu. Ece Seçkin’in öncesinde ise SAMIDA sahne aldi. Festivalin son gününde ise Norm Ender sahnedeki isim oldu.

Öte yandan, YUNIFEST’te yerel sanatçilar ve gruplarda ögrencilerle bir araya geldi. Gündüz baslayan etkinlikler gece geç saatlere kadar devam etti.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapli festivalde emegi geçen herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile