Yunuemre'den 'Ata'ya Saygi' Yürüyüsü

Yunuemre'den 'Ata'ya Saygi' Yürüyüsü

Yunusemre Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda "Ata’ya Saygi" yürüyüsü düzenlendi. Belediye Baskani Semih Balaban’in da katildigi yürüyüs, Uncubozköy Camisi önünde baslayip 100. Yil Meydani’nda sona erdi.

Yunusemre Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda "Ata’ya Saygi" yürüyüsü düzenlendi.

Yürüyüse Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, baskan yardimcilari, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve Yunusemre Belediyespor’un sporculari katildi.

Uncubozköy Camisi önünden baslayan yürüyüste ellerinde bayrak tutan vatandaslar ise balkonlarindan destek verdiler. Uncubozköy Mahallesi’nin tamaminin yürünmesinin ardindan Mimar Sinan Bulvari üzerinden 100. Yil Meydani’nda ulasildi. Burada Gençlik Haftasi kapsaminda çesitli etkinliklere ev sahipligi yapacak olan sahnede bir konusma gerçeklestiren Baskan Balaban, etkinlige katilanlarin bayramini kutlayarak, “19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramimizi kutluyoruz. Biz de bu hafta Ulu Önder, kurucumuz ve kurtaricimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü Yunusemre Belediyesi olarak anma amaciyla bir araya geldik. Yunusemre Belediyesi’nin bundan sonra her ulusal günde bu etkinliklerini göreceksiniz. Bayramimizin 105. yildönümünü kutluyorum. Katilim sagladiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. “ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile