Yunus Güner Anadolu, LYS'de Düzce'nin en başarılı lisesi

Düzce Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi, 2009 YGS'de olduğu gibi 2010 LYS'de de ilin en başarılı lisesi olma geleneğini sürdürdü.

Özel Yunus Güner Ana

Düzce Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi, 2009 YGS'de olduğu gibi 2010 LYS'de de ilin en başarılı lisesi olma geleneğini sürdürdü.

Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bar, yaptığı açıklamada,2010 YGS'de 6 alanın 4'ünde il birincilerinin okullarından çıktığını ifade etti.

Bar, 2009 ÖSS'de ise bireysel başarıda 9 dalda il birincisi ve Türkiye 33.'sünün okullarından olduğunu kaydetti. 2009 ÖSS'de Fizik 2 alanında genel başarıda okulun Türkiye'de 1. olduğunu belirten Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bar, "2010 LYS'de ise öğrencilerimizden Yusuf Ergi 3 alanda (MF 2, MF 3, MF 4), Samet Yazıcı 3 alanda (TM 1, TM 2, TM 3) alanında Düzce birincisi olmuştur. ÖSS'nin son şampiyonlarının, YGS ve LYS il birincilerinin okullarından olmasının büyük gururunu yaşadık." dedi.

Okul Müdürü Mustafa Bar, Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi'nin 4 yıldır öğrencisi olan Samet Yazıcı ve Yusuf Ergi'nin, LYS'deki başarısından dolayı ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından okuldaki öğretmen ve öğrenciler arasında büyük bir sevinç ve mutluluk yaşandığını belirten Müdür Mustafa Bar, "Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi 13 yıllık tecrübemizle, deneyimli branş ve rehber öğretmenlerimizle eğitim-öğretim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknolojinin tüm imkanlarını da eğitim süreçlerine dahil ederek gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda, öğrencilerimizin başarıya giden yoldaki en önemli yardımcısı olacağız." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile