Yunusemre Belediyesi Fidan Destegini Yeni Yilda Da Sürdürecek

Yunusemre Belediyesi, 2022 yili içerisinde dagitimini yapacagi fidanlar için talep toplamaya basladi. Çalisma kapsaminda üreticilere ceviz, badem ve zeytin fidani dagitilacak.

Kirsal kalkinma projeleri ile üreticisinin yaninda olan Yunusemre Belediyesi, 2022 yilinda da çiftçilere fidan desteginde bulunacak. 2022 yili için ceviz, badem ve zeytin fidani dagitmaya hazirlanilirken; 15 Aralik 2021 ile 15 Ocak 2022 tarihleri arasinda talep toplanacak. Üreticilerin, taleplerini Yunusemre Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne sahsen yapmalari gerekiyor.

Fidan dagitimi için aranan sartlar ve istenen belgeler ise sunlar: "Nüfus cüzdani fotokopisi, tarla tapu fotokopisi, tarim arazisi Yunusemre ilçesi sinirlari içerisinde bulunma sarti ve daha önceki yillarda yapilmis olan fidan dagitimlarindan yararlanilmamis olunmasi. Çalismalar kapsaminda en az bir en çok bes dekar arazisi olan vatandaslara destek verilecek."

Dagitilacak olan fidanlar için toplanacak taleplerin yeterli olmasi durumunda basvuru aliminin durdurulacagi ögrenildi. Çalismaya iliskin bilgi almak isteyen üreticilerin, 444 62 09 numarali çagri merkezini arayarak bilgi sahibi olabilecekleri bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile