Yunusemre Belediyesinde Engelli Birimi Hayata Geçecek

Yunusemre Belediyesinde Engelli Birimi Hayata Geçecek

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, makaminda Manisa Bedensel Engelliler Dernegi Baskani Yasemin Yildiz ve yönetim kurulu üyelerini agirladi. Baskan Balaban, engelsiz bir sehir için çalisacaklarini söyledi.

Manisa Bedensel Engelliler Dernegi Baskani Yasemin Yildiz ve yönetimi, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’i ziyaret etti. Baskan Balaban’a görevinde basarilar dileyen Dernek Baskani Yasemin Yildiz, dernegin yürüttügü çalismalar hakkinda bilgi verdi, bedensel engelliler olarak yasadiklari sikintilari anlatti. Yasemin Yildiz ziyarete iliskin yaptigi açiklamada, “Dernek baskani olarak kendisine tesekkür ederim. 2008 yilinda dernek baskani oldugumda kendisinden büyük destek görmüstük. Makamina da çok yakisti. Elbette sikintilarimiz var, bunlari da istisare ederek çözmek istiyoruz” dedi.



“Engelli birimi olusturacagiz”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Balaban ise, engelsiz bir sehir için belediye olarak çalisacaklarini söyledi.

Baskan Balaban, “Tüm sivil toplum örgütlerine esit mesafedeyiz. Degisik engelli bireylerin kurdugu dernekler var. Bu derneklerle bir platform olusturursaniz mücadeleniz daha güçlü olur inancindayim. Belediyemizde de bir engelli birimi olusturacagiz. Birimde de engelli bir vatandasimiz olacak. Bunun da çalismasini yapiyoruz. Haziran ayi içerisinde de olusturacagiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile