Yunusemre'de Hanim Lokalleri Antrenörleri Toplantida Bulustu

Yunusemre'de Hanim Lokalleri Antrenörleri Toplantida Bulustu

Yunusemre Belediyespor’da hanim lokallerinde görev yapan antrenörlerle degerlendirme toplantisi yapildi.

Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügüne bagli hanim lokallerinde görev yapan antrenörler, degerlendirme ve istisare toplantisinda bir araya geldi. Yunus Emre Kültür Parki’nda organize edilen yemegin ardindan Irfan Meclisi’nde yapilan toplantiya Yunusemre Belediyespor Baskani Arif Alkan, Spor Salonlari Sorumlusu Özlem Narinç, hanim lokalleri bünyesinde görev alan antrenörler katildi.

Toplantida konusma yapan Yunusemre Belediyespor Baskani Arif Alkan, lokallerle binlerce insanin hayatina dokunduklarini söyledi.

Antrenörlerin çok degerli bir is yaptiginin altini çizen Alkan, "Antrenörlerimiz, özveriyle çalisarak binlerce kadinimizi sporla bulustururken ayni zamanda bazi lokallerimizde cimnastik kursu vererek mahallelerdeki çocuklarimizi da erken yasta sporla tanistiriyor. Mutlu kadin, mutlu aile, mutlu toplum demektir. Bu düsünce ve hedefimiz dogrultusunda toplumun temelini olusturan kadinlarimizi modern tesislerimiz ile bulusturmaktan son derece memnunuz. Bu tesisleri ve imkanlari bizlere saglayan, maddi manevi destegini her daim hissettigimiz Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi’ye tesekkür ediyoruz. Ayrica Yunusemre Halk Egitim Merkezi Müdürü Aysen Oguz’a da desteklerinden ötürü tesekkür ediyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile