Yunusemre Halk Ekmek Noktalarina Yenilerini Ekledi

Yunusemre Halk Ekmek Noktalarina Yenilerini Ekledi

Yunusemre Belediyesi, mahallelerde kurdugu halk ekmek büfeleri ile simdiye kadar binlerce vatandasin saglikli ve ucuz ekmege ulasmasina imkân tanidi. Bu noktalara yeni yerler eklenirken; 5 noktada daha ekmek satisi 1 Mart Cuma günü basliyor.

Yunusemre Belediyesi, hizmete aldigi halk ekmek büfeleri araciligi ile binlerce vatandasin evine ucuz ve saglikli ekmek ulastiriyor. 220 gram ekmegin 5 TL’den satildigi halk ekmek büfelerinin sayisi artti. Halk ekmek büfelerine Merkez Efendi Mahallesi Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü yani, Fatih Mahallesi Muhtarlik Binasi Karsisi, Tevfikiye Mahallesi Soförler Cemiyeti Arkasi, Dis Mahalle Yildirim Spor Tesisleri Yani ve Mutlu Mahallesi Ivaz Pasa Cami Yani eklendi. Çalismalar hakkinda bilgi veren Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, halk ekmek çalismasi ile bugüne kadar binlerce vatandasa ucuz ve saglikli ekmegi ulastirmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Yeni eklenen noktalarda ekmek satisinin 1 Mart Cuma günü baslayacagini kaydeden Baskan Çerçi, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Yunusemre Belediyesi olarak 220 gram ekmegi 5 TL’den satisa sunuyoruz. Halk ekmek büfelerimizin sayisini da artirarak daha fazla vatandaslarimiza ucuz ve saglikli ekmegi ulastirmayi hedefliyoruz. Hizmete giren halk ekmek büfelerimiz ile 16 noktada halkimizi ucuz ve saglikli ekmekle bulusturuyoruz. Bu çalismanin hayata geçirilmesinde ve sürdürülmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Halk ekmek satis noktalari söyle: “Barbaros Mahallesi muhtarlik binasi yani, Barbaros Mahallesi Ortaokulu yani, Yenimahalle Hanimlar Lokali yani, 50. Yil Mahallesi Horozköy Çamlik, Akgedik Yunuskent 1. Etap Çarsi, Muradiye Mahallesi Ek Hizmet Binasi yani, Muradiye Mahallesi Gündüz Bakimevi yani, Cumhuriyet Mahallesi Aile Sagligi Merkezi yani, Tevfikiye Mahallesi Soförler Cemiyeti arkasi, Dis Mahalle Yildirim Spor Tesisleri yani, Mutlu Mahallesi Ivaz Pasa Cami yani, Maresal Fevzi Çakmak Mahallesi Taytanli Ilhan Okulu karsisi, Hafsa Sultan Mahallesi Eski Savasir Market karsisi, Merkez Efendi Mahallesi Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü yani, Fatih Mahallesi Muhtarlik karsisi, Millet Çarsisi Yuntar Market.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile