Yunusemre Kus Pazari'na Yogun Ilgi

Yunusemre Kus Pazari'na Yogun Ilgi

Yunusemre Belediyesi, Manisa Kivrik Gagalilar ve Kafes Kuslari Sevenler Dayanisma Dernegi ile birlikte Yunus Emre Millet Çarsisi’nda kus türlerinin yer aldigi kus pazarini vatandaslarin begenisine sundu. Ilgi gören pazari Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi de ziyaret etti.

Yunus Emre Millet Çarsisi 2. katta kurulan muhabbet, papagan, kanarya, güvercin türleri ile yem, kafes, mama ve ilaç çesitlerinin yer aldigi kus pazarina vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Zabita Müdürü Cengiz Sismanlar ile birlikte pazari ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla sohbet etti.

Kus pazarinin pazar günleri kurulacagini belirten Baskan Çerçi, “Birçok kus türü ile yem, kafes, mama ve ilaç çesitlerinin yer aldigi kus pazarini Yunus Emre Millet Çarsisinin 2. katinda vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Ilk hafta olmasina ragmen vatandaslarin ilgisi fazla. Bundan sonra her pazar günü burada kus pazari açacagiz. Tüm vatandaslarimizi bekleriz” dedi.

Baskan Çerçi, pazari gezen 7 yasindaki Meryem Yildiz’a muhabbet kusu ve kafes hediye etti. Manisa Kivrik Gagalilar ve Kafes Kuslari Sevenler Dayanisma Dernegi yöneticileri de katkilarindan dolayi Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’ye plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile