Yunusemre'nin Temizlik Seferberligi Sürüyor

Yunusemre'nin Temizlik Seferberligi Sürüyor

Yunusemre Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü Ekipleri ilçe genelindeki çöp konteynerlerinde temizlik çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Ekipler, rutin çöp toplama hizmetinin yani sira vatandaslarin taleplerini de çözüme kavusturuyor.

‘Temiz Çevre Temiz Yunusemre’ slogani ile ilçe genelinde hummali bir temizlik kampanyasi baslatan Yunusemre Belediyesi, Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri araciligi ile 87 mahallede bulunan yaklasik 6 bin çöp konteynerinde düzenli olarak çöp toplama hizmeti gerçeklestiriyor. Ekipler ayrica vatandaslarin talep ettigi çöp konteynerlerinin temizlenmesi ve çöplerin alinmasi isteklerini de hizli bir sekilde yerine getiriyor.

Amaçlarinin temiz bir çevre bilinci olusturmak oldugunu belirten Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Temizlik Isleri Müdürlügü araciligi ile yogun bir temizlik kampanyasi sürdürdüklerini belirtti.

Baskan Balaban konu ile ilgili olarak yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “Göreve geldigimiz günden bu yana baslattigimiz temizlik kampanyasi ile bu güne kadar pek çok mahallede tonlarca çöp topladik. Bu süreçte pek çok sivil toplum kurulusu ve vatandaslarimiz bize destek oldu. Ilçemizde bulunan 87 mahallede bulunan yaklasik 6 bin çöp konteynerlerinde de düzenli olarak çöp alma ve konteyner temizlik hizmeti veriyoruz. Ayrica vatandaslarimizin bizden talebi olan çöp alma ve konteyner temizliklerini de hizli bir sekilde gerçeklestiriyoruz. Saglikli ve temiz bir Yunusemre için var güçleri ile çalisan mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum. Yunusemre’de baslattigimiz temizlik seferberligi devam edecek.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile