Yurder Sahin'in Seçim Bürosu Açildi

Yurder Sahin'in Seçim Bürosu Açildi

IYI Parti Kocasinan Belediye Baskan Adayi Yurder Sahin’in seçim bürosu açildi.

Seçim bürosunun açilisinda konusan IYI Parti Kayseri Milletvekili Dursun Atas, Kayseri’yi iyi belediyecilikle bulusturacaklarini ve adaylarin tüm Kayseri’yi kucaklayacagini ifade ederek; "Bugün baktigimizda adaylarimiz tüm Kayseri’yi kucaklayacak, Kayseri’de hiçbir ayrim yapmadan ortak vicdani olacak, kendi islerinde basarili, aile yasantisinda basarili ve toplumun önde gelen insanlarini sizlerin önüne aday olarak çikarttik. Bu insanlar; kendi öz sermayeleriyle, helal paralariyla sahada mücadele edecekler. Kayseri’de iyi belediyeciligi, insanlarin hepsini kucaklayan, vatan haini olmayan herkese kucak açan belediye baskan adaylari olacak insallah. Bunun için de yillardir mücadele ediyoruz, etmeye de devam edecegiz. Bir milletvekili olarak sunu söyleyebilirim, her zaman adaylarimiza sonuna kadar kefiliz. Bu memleketi de iyi yöneteceklerine, iyi belediyecilikle tanistiracaklarina, sadece mutlu bir azinligin belediye baskani olmayacaklar, vatan haini olmayan herkesi kendi kardesi gibi kucaklayacak. ’Bana o verdin, vermedin’ diye insanlari ötelemeyecek, para babalariyla is tutmayacak. Bütün vatandaslari kucaklayacak" dedi.

IYI Parti Il Baskani Tansu Sener ise bu seçimlerde kaliteli aday kadrosuyla çalistigi için kendisini sansli olarak degerlendirerek; "Kendimi il baskani olarak bu yerel seçimlerde sansli olarak degerlendiriyorum. Çünkü o kadar kaliteli, Kayseri halkinin destekledigi bir aday kadrosuyla çalisiyorum. Herkes adaylarimiz hakkinda olumlu konusuyor, benimsiyor ve eminim bu 31 Mart günü sandiga yansiyacak. Inaniyorum sandiklar açildiginda Kayseri, 1 Nisan sabahi iyi belediyecilikle tanisacak" ifadelerini kullandi.

IYI Parti Kocasinan Belediye Baskan Adayi Yurder Sahin ise konusmasinda yola inanç ve kararlilikla çiktiklarini kaydederek; "Bu yolun çok zor olacagini biliyorduk. Çünkü biz esit sartlarda mücadele etmiyoruz. Karsimizda devletin gücü var. Ama buna karsi bizim inanmisligimiz var. Insallah bu inanmislikla bu milletimizin daha iyi seyleri hak ettigini biliyoruz. Bu kararlilikla yürüyecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Biz üretime, ilime, bilime, kültüre, sanata, Mustafa Kemal Atatürk’e inandik. En önemlisi de sizlere inandik. Sizler de bizlere inanirsaniz bu isi basaracagiz emin olun. Biz kararliyiz, inançliyiz, basaracagiz. Sunu çok iyi biliyoruz, bizim insanimiz daha iyi hizmete, daha iyi yönetime, daha iyi yasamaya layik. Bunun için yola çiktik. Bunlari da birlikte basaracagiz" diye konustu.

Konusmalarin ardindan yapilan dua ile seçim bürosu açildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile