Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan referandum için destek istedi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yavuzlar ve Akıncılar mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, referandum için destek istedi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yavuzlar ve Akıncılar mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, referandum için destek istedi.

Başkan Çelikcan, programı kapsamında vatandaşların sıkıntı ve şikayetlerini de dinledi.

Yüreğir'in yatırımlardan yeterince faydalanamadığını belirten Başkan Çelikcan, "Başkanvekilliği döneminde bu açığın kapatılması amacıyla Yüreğir ile ilgili çalışmalara ağırlık verdik. Ancak bazı kişiler bunu eleştirdiler. Ben buradan sormak istiyorum. Yıllardan bu yana Yüreğir ihmal edilirken neden hiç kimsenin sesi çıkmıyordu?." şeklinde konuştu.

Yüreğir'e nefes aldıracak en önemli caddelerinin düzenlenmesi amacıyla çalışmaları başlattıklarını belirten Başkan Çelikcan, "İnşallah bizden sonra gelen arkadaşlar bu çalışmaları devam ettirirler. Çünkü bu cadde ve bulvarların düzenlenmesi vatandaşlarımızın faydasınadır." dedi.

Yüreğir Belediyesi çalışmalarının tüm imkansızlıklara rağmen kesintisiz devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan, "Biz her şeye rağmen çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Amacımız Yüreğir'i yaşanılabilir bir kent haline getirmektir." diyerek çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

12 Eylül de yapılacak referandum ile ilgili vatandaşlardan destek de isteyen Başkan Çelikcan, "Yapılacak referandumda halkımızın daha demokratik özgürlüklere kavuşmasını sağlayacak anayasa değişikliği için hepinizin desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile