Yüregir Belediye Baskani Demirçali Açiklamasi 'Ilçemize Bahar Geldi'

Yüregir Belediye Baskani Demirçali Açiklamasi 'Ilçemize Bahar Geldi'

Yüregir Belediye Baskani Ali Demirçali, ilçeye bahar geldigini söyleyerek, "Bunda Adana Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar’inda büyük bir destegi var" dedi.

Demirçali, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i makaminda agirladi. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Baskan Demirçali’ya hayirli olsun dileklerini ileterek, basarilar diledi.

31 Mart Mahalli Idareler Seçiminde halkin büyük sevgisini kazanarak göreve baslayan Demirçali, Karalar’i agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu ifade ederek, nazik ziyaretinden dolayi tesekkür etti.

Gelecege dönük ortak çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulunulan ziyarette Demirçali, Baskan Karalar ile Yüregir’e güzel hizmetler kazandiracaklarini ve hizmet odakli çalisacaklarini dile getirerek; “Ilçemize bahar geldi. Sizin de çok büyük emekleriniz var. Bugüne kadar desteginizi bizden hiç esirgemediniz. Yüregir halki ve kendi adima sükranlarimi sunuyorum. Hep birlikte daha yasanabilir bir Yüregir daha güzel bir Adana için tüm gayretimizle çalisacagiz. Sehrimiz için birlikte çalismaya, Adana Büyüksehir Belediyemizin destegiyle, tüm gücümüzle halkimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Belediyemize, Yüregir’e hos geldiniz, seref verdiniz” dedi.

Yüregir’in Adana’nin ikinci büyük ilçesi oldugunu belirten Karalar ise Demirçali ile isbirligi içerisinde çalisarak Yüregir’e çok daha güzel hizmetler sunacaklarini kaydetti.

Baskan Demirçali’yi tebrik eden Baskan Karalar; “Size ve çalisma arkadaslariniza basarilar diliyorum. Yüregir Belediyesi’ne her türlü destegi verecegimizi, her zaman yaninda olacagimizi Yüregir halkinin bilmesini isteriz. Sundan emin olabilirsiniz, yapacagimiz isbirligi ile bütün zorluklar çok daha rahat asilacak. Bundan hiçbir endiseniz olmasin. Bu anlamda, moralinizi ve enerjinizi yüksek tutun. Ben, belediyemle ve ekip arkadaslarimla beraber her zaman yani basinizda olacagim. Yüregir halki çok daha güzel hizmetler alacak.” diye konustu.

Ziyaret, günün anisina hatira fotografi çekimi ve karsilikli hediyelerin takdim edilmesi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile