Yüregir Belediyesinden Ücretsiz Internet Hizmeti

Yüregir Belediyesinden Ücretsiz Internet Hizmeti

Yüregir Belediyesi, Baskan Fatih Mehmet Kocaispir’in gençlere iletisim özgürlügü hedefi dogrultusunda ilçede ücretsiz internet hizmeti baslatti.

Yüregir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayisi ile hayata geçirdigi projelerine bir yenisini daha ekledi. Yüregir Belediyesi Bilgi Islem Müdürlügü, ilçede ‘Sari Nokta’ olarak belirledigi Yüregir Millet Bahçesi, Yeni Adliye Otopark Alani ve 15 Temmuz Sehitler Parki’nda sinirsiz ve ücretsiz internet hizmeti vermeye basladi.

Bu alanlarda bulunan vatandaslar artik ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek. Wi-Fi uygulamasi ile ilgili alt yapi çalismalarinin tamamlandigi, uygulamadan yararlanmak isteyenlerin, TC kimlik numaralari ve cep telefon numaralari ile gelen sifreyi girdikten sonra istedikleri zaman bu hizmetten yararlanabilecekleri belirtildi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Internet günümüz dünyasinda hayatimizin çok önemli bir bölümünü teskil ediyor. Hemsehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin ücretsiz internete ulasmasini saglamaya çalisiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayisimiz dogrultusunda, vatandaslarimizin ücretsiz, hizli ve güvenli bir internet baglantisi ile tüm dünyadaki gelismelere aninda ulasabilmeleri için ilçemizde ilk etapta üç noktada ücretsiz internet hizmeti baslattik. Yakinda pek çok bölgemizde ‘Sari Nokta’ ücretsiz interneti vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Yüregir Belediyesi’ne tesekkür eden vatandaslar, ücretsiz internet hizmetinin yayginlasarak devam etmesini dilediklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile