Yüreğir'in şampiyonu temizlik işleri

Yüreğir Belediyesi birimler arası 1. Bahar Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonucunda Temizlik İşleri Müdürlü

  Yüreğir Belediyesi birimler arası 1 . Bahar Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi . Oldukça çekişmeli geçen maçlar sonucunda Temizlik İşleri Müdürlüğü tüm maçlarını kazanarak birinci oldu .

Turnuvaya 14 takım katılırken maçlar sonucunda dereceye giren takımlara hediye verildi . Yapılan son maçlar sonucunda Temizlik İşleri birinci olurken , Başkanlık ikinci , Zabıta Müdürlüğü üçüncü ve Park Bahçeler Müdürlüğü dördüncülüğü elde etti .

Ayrıca en centilmen futbolcu Özer Tetik ve gol kralı Yalçın Korkmazcan ' a da birer hediye verildi .

Dereceye giren takımların ödüllerini Belediye Başkan Yardımcıları Ertuğrul Bozkurt , Murat Türk ve Burhan Ülger birlikte verdiler .

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çalışanlarla birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek , " Çalışanlarımız iş yorgunluğunu bir şekilde üzerinden atması gerekiyor . Bu tür etkinliklerle arkadaşlarımız birbirleriyle daha iyi kaynaşırlarken hem de stres atma imkanı buluyorlar . En önemlisi ise spor yapma imkanına kavuşuyorlar . Turnuvanın centilmence ve dostça geçmesi ve hiçbir olumsuzluk yaşanmaması sebebiyle herkese teşekkür ediyorum . ' ' şeklinde konuştu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile