Yurt Disina Kaçmak Için Tur Otobüsünün Motor Kismina Saklanan Zanli, Mahsur Kaldi

Yurt Disina Kaçmak Için Tur Otobüsünün Motor Kismina Saklanan Zanli, Mahsur Kaldi

Fatih’te yabanci uyruklu bir sahis yurt disina çikmak için Makedonya’ya dönen bir tur otobüsünün altindan tirmanarak motor kismina girdi. Hareket eden otobüsün altinda mahsur kalan sahis, itfaiye ve polisi alarma geçirdi. Itfaiyenin çabasiyla hafif yarali olarak kurtarilan zanli, hastaneye kaldirildi.

Olay, saat 13.00 siralarinda Fatih Fevzipasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Makedonya’dan Istanbul’a tur için gelen bir otobüs geri dönmek üzere Laleli’den hareket etti. Bir süre sonra otobüs içerisinde bagrisma seslerini duyan yolcularin durumu otobüs soförüne bildirdi. Otobüs daha sonra yol kenarina çekildi. Yabanci uyruklu sahsin çiglik seslerini duyan otobüs soförü otobüsü yol kenarina çekerek durdurdu. Otobüsün altindan motor kismina dogru girdigi anlasilan zanlinin mahsur kaldigini gören soför, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sahsi sikistigi yerden çikarmak için seferber oldu. Itfaiye ekiplerinin yaptiklari çalismada yabanci uyruklu sahsin kendisini iple bagladigini tespit etti. Itfaiye ekiplerinin otobüsün motor kismina giren sahsi çikarmak için baslattigi çalismalar yaklasik 1 saat sürdü. Çalismalar sonrasi çikarilan sahsin, aracin çalismasiyla vücudunda yaniklar olustugu görüldü.

Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yabanci uyruklu sahis, hastaneye kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile