Yurt Genelinde Soguk Hava Etkili Olurken, Antalya'da Deniz Keyfi

Yurt Genelinde Soguk Hava Etkili Olurken, Antalya'da Deniz Keyfi

Ülke genelinde soguk ve kar yagisi etkili olurken, turizm kenti Antalya’da sicak havayi degerlendirmek isteyen vatandaslar Konyaalti sahiline kosarak, denize girdi.

Ülke genelinde soguk ve kar yagisi etkili olurken turizm kenti Antalya’da geçtigimiz günlerde etkili olan yagmurlu havanin ardindan günes açti. Hava sicakliginin 15 derece oldugu kentte, sicak havanin keyfini çikarmak isteyen vatandaslar Konyaalti sahiline kostu. Sahile gelen vatandaslarin birçogu güneslenip dinlenirken, birçogu da ailesi ile yürüyüs gerçeklestirdi. Turistler ise her zaman oldugu gibi 18 dereceye yaklasan deniz suyu sicakliginda Akdeniz’in serin sularinda yüzmenin keyfini sürdü.

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlügünden alinan verilere göre, günesli havanin Antalya’da yarin da devam edecegi Sali günü ise yagmurlu havanin etkili olacagi öngörülüyor.

Azerbaycan’dan Antalya’ya tatile gelerek burada kalmaya baslayan Rifat Ahmetov, “3 aydir buradayim. Antalya’yi çok sevdim. Denizini çok seviyorum. Hergün denize gelerek yüzüyorum. Çok güzel, herkese tavsiye ederim. Dogasi ve insanlari çok güzel. Bizi güzel karsiliyorlar. Azerbaycan’da suanda kar yagiyormus. Hava orada soguk. Burada ben denizden yeni çiktim” sözlerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile