Yurtiçi Kargo'da Önemli Organizasyon Degisikligi

Yurtiçi Kargo'da Önemli Organizasyon Degisikligi

Yurtiçi Kargo; satis, pazarlama ve idari isler departmanlariyla ilgili önemli bir degisiklige gittigini duyurdu.



Son yillarda operasyonel otomasyon projelerin ve kapasite artisina yönelik yatirimlarini artiran Yurtiçi Kargo; satis, pazarlama ve idari isler departmanlariyla ilgili önemli bir degisiklige gittigini duyurdu. Buna göre Genel Müdürlüge bagli bulunan Satis ve Pazarlama Genel Müdür Yardimciligi pozisyonu Satis Genel Müdür Yardimciligi ve Pazarlama ve Idari Isler Genel Müdür Yardimciligi görevleri olarak ikiye ayrildi.

Satis Genel Müdür Yardimciligi görevine Türkiye Satis Müdürü olarak görev yapan Cüneyt Çin getirilirken, Pazarlama ve Idari Isler Genel Müdür Yardimciligina, Yurtiçi Kargo Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapan Soner Arslan getirildi.



Yurtiçi Kargo Satis Genel Müdür Yardimciligi’na getirilen Cüneyt Çin, 2011 yilinda basladigi Yurtiçi Kargo kariyerinde müfettislik, operasyon müdürlügü, bölge müdürlügü, özel müsteriler müdürlügü, Türkiye satis müdürlügü pozisyonlarinda görev yapti.

Yurtiçi Kargo Pazarlama ve Idari Isler Genel Müdür Yardimciligi pozisyonuna ise 2002 yilinda Yurtiçi Kargo’da satis uzmani olarak kariyerine baslayan ve daha önce müfettislik, operasyon müdürlügü, bölge müdürlügü görevlerinde bulunan Soner Arslan getirildi.



Konu ile ilgili açiklamada bulunan Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, "Organizasyonel yapimizi en iyi, hizli ve en islevsel hale getirmek için kendimizi güncellemeye devam ediyoruz. Bu baglamda Satis ve Pazarlama faaliyetlerimizi daha etkin yürütmek maksadiyla ilgili departmanlarimizi birbirinden ayirdik. Ayrica Pazarlama ve Idari Isler birimlerimizi tek bir genel müdür yardimciligina bagladik” dedi.



Bu hamleyle sahada gerçeklestirilen idari isler çalismalarinin, pazarlama gözüyle icra edilmesini planladiklarini belirten Önyol, “Satis faaliyetlerimizde de daha hizli kararlar almak ve tamamen satisa odakli bir departman olusturmak amaciyla bir organizasyon degisikligine gittik. Artik ilgili satis departmanimiz tek bir odak noktasiyla satis faaliyetlerini yürütüyor olacak” dedi.



Önyol, sözlerini söyle tamamladi: "Iki departmanimizin da basinda Yurtiçi Kargo’da çesitli görevlerde bulunmus, sirketimizin tüm aliskanliklarini bilen iki arkadasimizi getirdik. Bu hamlemizin tüm müsterilerimize basari ve memnuniyet getirmesini temenni ediyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile