Yurtiçi Kargo, Müsteri Deneyimi Endeksinde Zirvede

2021 yilinin en yüksek müsteri deneyim puanina sahip kargo sirketi Yurtiçi Kargo oldu.

Salgin döneminde müsterilerine daha hizli ve konforlu hizmet vermek amaciyla yatirimlarini hizlandiran Yurtiçi Kargo, 2021 yilinin üçüncü çeyreginde Sikayetvar platformu tarafindan hazirlanan müsteri deneyimi endeksi sonuçlarina göre, müsteri deneyim puani en yüksek kargo sirketi oldu.

Sirket açiklamasina göre, yil toplaminda da 2021 yilinin en yüksek müsteri deneyim puanina sahip kargo sirketi Yurtiçi Kargo oldu.

Ayrica Sikayetvar verilerine göre ocak-eylül döneminde en az sikayet alan kargo sirketi olan Yurtiçi Kargo, 2020 yilinda da A.C.E. Awards töreninde birincilik ödülünü alarak, Sikayetvar verilerine göre Türkiye'nin en iyi müsteri deneyimini sunan markasi seçilmisti. Yurtiçi Kargo, yine 2020 yilinin eylül, ekim, kasim aylarini kapsayan kampanya döneminde salgina ragmen müsteri memnuniyetini yüzde 63 artirmisti.

- Salgin döneminde yatirimlarini hizlandirdi

Müsterilerine daha iyi bir kargo deneyimi yasatmak ve verdigi hizmet kalitesini artirmak amaciyla yatirimlarina yön veren Yurtiçi Kargo, salgin döneminde artan ihtiyaç karsisinda yatirimlarini hizlandirarak projeler hayata geçirdi.

Geçen yil devreye giren YK Plus projesi ile müsterilerine yeni teslimat seçenekleri sunarak esnaf noktalarindan ya da kargo dolaplarindan kargo almalarina imkan saglayan Yurtiçi Kargo, YK Plus çatisi altindaki bir diger uygulama olan Tasiyici uygulamasi ile istihdama katki saglarken operasyonel gücünü de artirdi.

Bu yil hayata geçirdigi Kontrol Sende uygulamasiyla e-ticaret kullanicilarinin kargolarini canli takip etme, adres degisikligi yapma, teslimat seçenegini degistirme ve iade etme seçeneklerini kullanma imkâni veren Yurtiçi Kargo, sektörün kapasitesini yükselten bir yatirima daha imza atti. Geçen günlerde Türkiye'nin en büyük otomasyon sistemine sahip transfer merkezinin açilisini yapan sirket, Avrupa'nin sayili otomasyonlu transfer merkezlerinden birini ülkeye kazandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile