Yurtiçi Kargo, Müsteri Memnuniyeti En Yüksek Kargo Sirketi Seçildi

Yurtiçi Kargo, Müsteri Memnuniyeti En Yüksek Kargo Sirketi Seçildi

Sikayetvar.com tarafindan her yil açiklanan Müsteri Deneyim Endeksi raporuna göre, Yurtiçi Kargo 2023 yilinda da kargo sektörünün müsteri memnuniyeti en yüksek markasi seçildi.



Tüketici çözüm platformu Sikayetvar, her yilin basinda bir önceki yil içerisinde kullanicilardan gelen geri bildirimlere göre, yilin en kusursuz müsteri deneyimine sahip markalarini belirliyor. Kullanicilarin, hizmet aldigi markalarla ilgili sikâyetlerini yazdigi, sikâyet sonrasinda alinan aksiyonlari da puanladigi bir sisteme sahip olan platform, her yil on binlerce müsterinin geri bildirimleriyle olusan kusursuz müsteri deneyimine sahip markalari ilan ediyor.

Bu yilin sonuçlarina göre Yurtiçi Kargo, müsteri memnuniyeti siralamasinda bu yil da besinci kez üst üste kargo sektörünün en basarili markasi oldu.

Alinan birincilik ödülüyle ilgili açiklamalarda bulunan Yurtiçi Kargo Satis ve Pazarlama Genel Müdür Yardimcisi Mustafa Canatan “Hayata geçirdigimiz operasyonel yatirimlarin karsiligini alabilmek bizi her zaman mutlu ediyor. Tüm müsterilerimize tesekkür ederiz” dedi.



“Yatirimlarimiza tüm hizimizla devam ediyoruz”

Kargo sektöründe müsteri memnuniyeti saglamanin diger sektörlere göre çok daha fazla degiskeni oldugunu ifade eden Canatan, basarinin, farkli disiplinleri ahenk içerisinde birlestirebilmekte oldugunu belirtti ve sözlerine söyle devam etti:

“Sirket olarak hem IT alaninda hem personel egitimi alaninda hem de otomasyonlu operasyonel projeler alaninda yatirimlarimiza tüm hizimizla devam ediyoruz. Sahada görev yapan kurye arkadasimizdan, otomasyon sistemlerini kodlayan yazilimcimiza kadar hepimiz ayni hedef dogrultusunda çalisiyoruz. Bu hedefimiz de söz verdigimiz gibi, tam bir müsteri memnuniyetini saglamaktir.

Bu dogrultuda, içinde bulundugumuz dönemde hem kamuoyu tarafindan hali hazirda hizi ve kalitesi ile taninan Yurtiçi Kargo’nun çok daha iyi bir noktaya ulasmasi amaciyla robotik ve otomasyon projelerine agirlik veriyoruz. Geçtigimiz günlerde açtigimiz Eskisehir Otomasyonlu Transfer Merkezi sonrasinda bu yil içerisinde otomasyon merkezlerinin amiral gemisi olarak ifade edilebilecek bir merkezi Ankara’da açacagiz. Saatte 50 - 60 bin kargonun robotik ve otomasyon sistemleri ile ayristirilacagi bu merkezi bu yil içinde sektöre kazandirmis olacagiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile