Yurtta yol durumu

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları G

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61'inci kilometreleri Bafa Gölü arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle perşembe günleri 13.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacağı ve ulaşım kontrollü olarak sağlanacağı bildirildi.

Lapseki-Biga yolunun 7- 9'uncu kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. Bartın-Çaycuma yolunun 0- 3'üncü kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Açıklamada, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile