Yurtta yol durumu

Kara yollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları G

Kara yollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; Karacabey-Bursa yolunun 10-19'uncu kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Gölcük-Yalova yolunun 0 -5'inci kilometreleri arasındaki Altınova geçişinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Ankara-Kırıkkale il sınırı Yozgat yolunun 0-33'üncü arasındaki arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları esnasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 39'uncu kilometresinde yola kaya kütlesi düşmesi nedeniyle yol trafiğe kapatılmış olup ulaşım Taşkıran-Cevizli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

İyidere-Rize yolunun 5'inci kilometresinde bulunan Sarayköy 1 ve 2 tünellerinin güney tüplerindeki otomasyon ve bakım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldığından, Trabzon-Rize istikametine gidecek araçlar için ulaşım eski devlet yolundan verilecek.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Gaziantep-Birecik kesiminde bulunan Fırat Viyadüğü'ndeki genleşme derzlerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 13.08.2010 tarihine kadar 40-43'üncü kilometreler arasında ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak sağlanacak.

Bursa-İnegöl yolunun 49-53'üncü kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl istikametinde iki yönlü olarak verilecek.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72'inci kilometreleri arasındaki üstyapı ve köprülerdeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sağ ve sol taşıma yolları 11 Ağustos saat 19.00'a kadar 1'er hafta süre ile kapatılarak ulaşım açık olan şeritten iki yönlü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolu'nun Ispartakule Kavşağı-Avcılar Kavşağı arasında kalan kesiminde ve Avcılar Kavşak Kolları kesimlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos tarihine kadar her gün 22.00-06.30 saatleri arasında şeritler tamamen kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak verilecek.

Açıklamada kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile