Yurtta yol durumu

Kara yollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları G

Kara yollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Marmaris-Gökova yolunun 20-21. kilometreleri arasındaki (Gökçe Çıkışı mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yolun aralıklarla ulaşıma kapalı olacağı bildirildi.

Ankara-Bala ayrımı-Konya-Aksaray (Kulu kavşağı) yolunun 17-24. kilometreleri arasındaki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak kapatılacak.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 6-55. kilometreleri arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilecek.

Isparta-Dereboğazı-Antalya yolunun 26. kilometresinde bulunan Kazak 1 ve Kazak 2 tünellerindeki aydınlatma çalışmaları nedeniyle 18.00-06.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-Düzce Kavşağı-Karayolları 4. Bölge Sınırı arasında termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 15 Kasıma kadar işin durumuna göre her iki yönde yolun sağ ve sol şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-29. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol, her gün 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapalı olacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 51-52. kilometreleri arasında Hızlı Tren Projesi kapsamında yapılmakta olan VK-22 Viyadüğünün inşaatı nedeniyle 15 Kasıma kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer taşıma kolundan iki yönlü olarak veriliyor. Aynı kesimde, 23 Kasım-30 Aralık 2010 arasında ise sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım sol taşıma kolundan iki yönlü olarak verilecek.

Bozüyük çevre yolunun 3-6. kilometreleri arasındaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, 6 Kasıma kadar Eskişehir-Bursa istikametinden ve sağ şeritten gidiş-geliş olarak kapatılacak.

Mecidiyeköy Katılımı-Çağlayan Kavşağı arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle, Çağlayan Meydanı ve bağlı yolları trafiğe kapatıldığından, ulaşım mahalli yollardan verilecek.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Niksar-Reşadiye yolunun 22-34. kilometreleri arasında Reşadiye ilçesi Çakmak mevkiinde yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, 07.00-17.00 saatleri arasında 45 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Aynı yolun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Akşehir-Yalvaç yolunun 0-10. kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Erzincan-Erzurum yolunun 62-65. kilometreleri arasında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları esnasında patlayıcı madde kullanıldığından, hafta içi her gün 13.30-14.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Tirebolu-Torul yolunda asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafiğe geçiş verilecek.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Açıklamada, kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile