'Yürüyüs Yapacagim' Diyerek Kayiplara Karisan Muhtar Azasindan Iz Yok

'Yürüyüs Yapacagim' Diyerek Kayiplara Karisan Muhtar Azasindan Iz Yok

Istanbul’dan, Sakarya’nin Karasu ilçesine gelen ve 4 gün önce ‘Yürüyüs yapacagim’ diyerek evden ayrildiktan sonra kayiplara karisan 41 yasindaki Muhtar Azasi Özkan Yilmaz’i arama çalismalari sürüyor. Kaybolan kisinin Istanbul’daki arkadaslari da çalismalarin devam ettigi bölgeye geldi.

Edinilen bilgiye göre, özel soför olarak çalisan ve Istanbul Kagithane ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde muhtar azasi olan Özkan Yilmaz, 12 Ocak günü Karasu ilçesine geldi. 17 Ocak’ta komsusu ile görüstükten sonra yürüyüs yapacagini belirterek Yali Mahallesi’nde bulunan evinden ayrilan Yilmaz, kayiplara karisti. Durumun haber verilmesi üzerine Yilmaz’in bulunabilmesi için ekipler harekete geçerek, ilçe genelinde arama çalismasi baslatti. Dördüncü günde Sahil Güvenlik Komutanligina bagli Dalis Emniyet Güvenlik Arama Kurtarma (DEGAK-18) Özel Timi adi verilen su alti ve su üstü arama kurtarma dalgiç timi ve Karasu Kolluk Destek Tim Komutanligi da denizde ve karada arama faaliyetlerini sürdürüyor. Dün bölgeye gelen Akçakoca Kolluk Destek Timi de çalismalara katildi.

Yilmaz ile alakali henüz bir ize rastlanilamadi.

Kafasini dinlemek için Karasu’ya gidecegini söylemis

Hürriyet Mahallesi Muhtari Hasan Yaldiz ve Istanbul ilindeki bazi arkadaslari Yilmaz ailesine destek için çalismalarin devam ettigi Karasu ilçesine geldi. Muhtar Hasan Yaldiz, "Özkan çalisma arkadasim. Sali günü saat en son 09.00 gibi burada görülmüs ve o saat itibariyla bir daha kendisinden haber alinamamis. Ailesine destek amaçli geldik buraya. Sag olsun buradaki tüm ekipler elinden gelen gayreti gösteriyor. Insallah sag salim çikacak meydana, dilegimiz bulunmasi. Cumartesi günü AFAD ile ilgili bir toplantimiz vardi. Kendisiyle görüstügümde katilamayacagini, iki gün kafasini dinlemek için Karasu’ya geldigini söyledi.

Pazar günü en son görüstük, sakalastik. Son konusmamiz o olmustu" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile