Yuva öğrencileri kullanmadığı eşyaları ihtiyaç sahiplerine bağışladı

Antalya'da Özel Karınca Çocuk Yuvası öğrencileri evde kullanmadıkları eşyaları ihtiyacı olanlara hediye etti. Kepez Belediyesi'nin Kullanılmış Eşyalar

Antalya'da Özel Karınca Çocuk Yuvası öğrencileri evde kullanmadıkları eşyaları ihtiyacı olanlara hediye etti. Kepez Belediyesi'nin Kullanılmış Eşyaların Aktifleştirme Projesi (KEDAP) kapsamında 40 küçük, evlerinden getirdikleri bay-bayan ve çocuk giysileri, ayakkabı, gelinlik, mobilya, beyaz eşya ile kitap gibi eşyaları yetkililere teslim etti.

3 yıldır yardımlarını sürdürdüklerini belirten yuva sorumluları Ayşe Genç ve Fatma Tokel, "Çocuklarımız yaptığımız bu yardım ile paylaşma ve yardımlaşma duygularını geliştiriyor." dedi.

Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi'nde, hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan mağazada kullanılmayan, elbise, ev eşyası ve kitaplar, maddi durumu iyi olmayanlara ulaştırılıyor. Yardıma muhtaç kişiler, bu proje ile mağazadan alışveriş edercesine, huzur içerisinde ihtiyaçlarını karşılıyor. KEDAP mağazasında, bay-bayan ve çocuk giysileri, ayakkabı, gelinlik, mobilya, beyaz eşya ile kitap gibi eşyalar bulunuyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile