Zabita Ekiplerinden Kaldirim Ve Yol Isgallerine Denetim

Zabita Ekiplerinden Kaldirim Ve Yol Isgallerine Denetim

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi ekipleri, Melikgazi Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ile koordineli bir sekilde Cumhuriyet Meydani, Millet Caddesi, Kapali Çarsi, Yeralti Çarsisi, Inönü Bulvari ve Cami Kebir bölgesinde esnaf dükkânlari önünde kaldirim ve yol isgaliyesine yönelik denetim yapti.

Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi ekipleri, Melikgazi Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri ile koordineli bir sekilde Cumhuriyet Meydani, Millet Caddesi, Kapali Çarsi, Yeralti Çarsisi, Inönü Bulvari ve Cami Kebir bölgesinde kaldirim ve yol isgallerine yönelik denetim yapti. Esnafa, zabita ihbarnameleri dagitan Büyüksehir ve Melikgazi Zabita ekipleri, dükkân ve isyerleri önlerinde yaya geçislerini zorlastiran isgalleri kaldirdi. Büyüksehir ve Melikgazi Zabita ekipleri sehrin daha düzenli bir görünümüne sahip olmasi, vatandaslarin daha hijyenik ve konforlu ortamlarda alisveris yapmalari ve yaya geçitlerini güvenli bir sekilde kullanmalarina engel olan isgallerin kaldirilmasini saglayan denetimlerini, yeniden benzer sekilde kaldirim, yol ve yaya geçidi isgali yasanmasina firsat tanimamak adina titizlikle sürdürecek.

Sehrin çarsi, pazar, cadde ve sokaklarinin daha düzenli bir yapida olmasi, halkin güvenli ve konforlu bir sekilde alisveris ve gündelik islerini yapmalarina imkân saglayan ekipler, konforlu bir düzenin tesis edilmesi ve kalici hale getirilmesi amaciyla çalismalarini yürütecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile