Zabıta Heyetinden Başkan Vekili Öztürk'e Ziyaret

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 186'ncı yıl dönümü nedeniyle, zabıta müdürlerinden oluşan heyet, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Tevhide Öztürk'ü ziyaret etti.

Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında 5 merkez belediyesinin zabıta müdürleri, belediye başkanlarını ziyaret etti. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Tevhide Öztürk, Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Evkuran öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan, Konyaaltı Zabıta Müdürü Arif Küçük, Kepez Zabıta Müdürü Ali Aslan ve Döşemealtı Zabıta Müdürü Tarkan Gümüş'ten oluşan zabıta heyetini makamında kabul etti.

Hafta etkinliklerinin kapsamını her yıl genişlettiklerini, fakat terör olaylarından dolayı bu yıl etkinlikleri kısıtladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Haluk Özkan, çalışmalarda da ortak hareket ettiklerini söyledi.

Zabıtaların çok zor bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Vekili Tevhide Öztürk de ''Zabıta, belediyelerin halkla ilişkiler birimidir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve zabıta gününüzü kutluyorum'' dedi.

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile