Zabita Müdürlügü'nden Firinlarda Pide Ve Hijyen Denetimi

Zabita Müdürlügü'nden Firinlarda Pide Ve Hijyen Denetimi

Bilecik Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan vatandaslarin saglikli ve kaliteli bir hizmet almasi için firinlarde pide ve hijyen denetimi yapti.

Ramazan ayi boyunca her gün Bilecik’te faaliyet gösteren firin ve unlu mamul üreten is yerlerinde denetim yapacak olan Zabita Müdürlügü ekipleri, denetimlerde pide gramaji, üretimi ve hijyen sartlari basta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçeklestirmeye basladi.

Konu hakkinda Bilecik Belediyesinden yapilan açiklamada, "Kentimizde faaliyet gösteren is yerleri ve unlu mamul üretimi yapilan alanlari denetliyoruz. Bu denetimlerimizden birisi de büyük önem verdigimiz unlu mamullerin üretildigi isletmelerdir. Isletmelerimizde basta hijyen olmak üzere pide gramlarini denetliyoruz. Amacimiz vatandaslarimizin daha saglikli ve kaliteli hizmet almasidir. Yaptigimiz denetimlerde önemli bir olumsuzlukla karsilasmadik. Tespit ettigimiz küçük eksiklikler hakkinda da gerekli uyarilarimizi yaptik. Bu anlamda denetimlerimiz bütün gida sektörleri basta olmak üzere her alanda devam edecektir’’ ifadelerine yer verildi.

Öte yandan vatandaslar, halk sagligini tehdit eden durumlarla karsilastiklarinda, 153 numarali telefonlarindan, Bilecik Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerine ulasmalari konusunda uyarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile