Zabita Teskilati 197. Yilini Kutluyor

Zabita Teskilati 197. Yilini Kutluyor

Zabita teskilatinin 197. kurulus yildönümünü nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediyesi Zabita ekiplerinden olusan heyet, Manisa Vali Vekili Erhan Günay ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Zabita Teskilati kurulusunun 197. yilini kutluyor. Zabita Haftasi dolayisiyla Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ergün Aksoy, Zabita Dairesi Baskani Evren Yildiz ve beraberindeki zabita personeli Vali Vekili Erhan Günay ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Manisa Valiligine ziyaret

Her yil 1-7 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Zabita Haftasi sebebiyle Manisa Büyüksehir Belediyesi’ne bagli zabita personelinden olusan heyet, Vali Vekili Erhan Günay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Zabita Teskilatinin 197. kurulus yildönümü münasebetiyle Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ergün Aksoy, Zabita Dairesi Baskani Evren Yildiz ve daire baskanligina bagli zabita personeli, Vali Vekili Erhan Günay’i ziyaret ederek zabita teskilatinin çalismalarina iliskin bilgi verdi. Zabita Dairesi Baskani Yildiz, zabita teskilatinin 197. yilini kutladiklarini belirterek gerek trafik zabitasi gerek hal zabitasi gerekse çarsidan sorumlu zabitalarin her alanda vatandasimizin huzuru için 7/24 görev basinda oldugunu ifade etti.

Vatandas odakli çalisilan her iste ayri ayri zorluklar oldugunu, özellikle pandemi döneminde yasanan sikintilarda zabita ekiplerinin büyük çalismalar yaparak her türlü görev ve sorumlulugu üstlendigini belirten Vali Vekili Erhan Günay, Zabita Teskilati’nin 197. yilini kutlayarak çalismalarinda basarilar diledi.

Baskan Ergün, Zabita Haftasi’ni kutladi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Zabita Haftasi olmasi dolayisiyla Manisa Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligini agirladi. Zabita teskilatinin 197. yildönümünü kutlayan Baskan Ergün, Manisalilarin huzuru için özveriyle görev yapan tüm personellere tesekkür etti, Zabita Haftasi’ni kutladi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ergün Aksoy, Zabita Dairesi Baskani Evren Yildiz, zabita sube müdürleri ve personeller, Zabita Haftasi dolayisiyla Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Zabita Haftasi dolayisiyla Manisa Valiliginden baslayarak ziyaretler gerçeklestirdiklerini ifade eden Genel Sekreter Yardimcisi Ergün Aksoy, kendilerine kabul etmesi nedeniyle Baskan Ergün’e tesekkür etti. Zabita Dairesi Baskani Evren Yildiz da kanun ve yönetmelikler çerçevesinde çalismalarini sürdürdüklerini belirterek, il genelinde yaptiklari çalismalar hakkinda Baskan Ergün’e bilgiler verdi.

“Belediyemizin aynasisiniz”

Ziyaretleri nedeniyle zabita personellerine tesekkür eden ve Zabita Haftasi’ni kutlayan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ise “197. yildönümünüzün hayirlara vesile olmasini diliyorum. Allah saglik ve sihhat içerisinde bu görevleri yapmayi bizlere nasip etsin. Sahadasiniz, belediyemizin aynasisiniz. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde görevinizi ifa ediyorsunuz. Basta sizler olmak üzere, tüm zabita personellerine Allah kolaylik versin diyorum. Nice 197 yillara Rabbim ulastirmayi nasip etsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile