Operasyon kapsamında kamyon içerisinde bulunan 130 adet su bidonu içindeki sular döküldükten sonra zabıta ekipleri su bidonlarını keserle parçalayarak kullanılamaz hale getirdi .
Ekiplerin sabah saat 05 . 00 sularında , İl Hıfzıssıhha Kurulu ' nun kararları doğrultusunda , sağlıksız şartlarda satılan sularla ilgili operasyon yaptığını açıklayan Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Tuncay , şehir merkezinde yaklaşık 130 sağlıksız su bidonu ele geçirildiğini ve bunların imha edildiğini söyledi .
Ele geçirilen sağlıksız sular ile ilgili gerek emniyette İl Sağlık Müdürlüğü ve Hıfzıssıhha Merkezi ' ne bilgi verildiğini belirten Tuncay , " Kurulun aldığı kararları yeri geldiği zaman gerçekleştirmeye devam edeceğiz . Sağlıksız şartlarda satılan markası belli olmayan , nereden geldiği belli olmayan , menşei belli olmayan suları , zabıta marifetimizle emniyetimizin de desteği ile en az seviyeye indirmeye gayret göstereceğiz . " dedi .



















