Zafer Bayramini Resmettiler

Zafer Bayramini Resmettiler

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanim Lokalleri ve Meslek Edindirme Kurslarinda yaz aylari boyunca egitim alan ilk ve ortaokul ögrencileri 30 Agustos Zafer Bayrami’ni resmetti. 37 eserin katildigi yarismada jüri kazananlari belirledi.

Sosyal belediyecilik çalismalari ile adindan söz ettiren Yunusemre Belediyesi, düzenledigi resim yarismasi ile ülkenin aydinlik gelecegi olan nesilleri 30 Agustos Zafer Bayrami coskusuna ortak etti. Ögrencilerin yaz tatili boyunca egitim aldigi yaz okullarinda resme ilgisi olan 37 ögrencinin katildigi yarismada 30 Agustos Zafer Bayrami resmedildi. Seçici kurul baskanligini Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan’in yaptigi yarismada jüri üyeliklerini ise Mustafa Pala, Hidayet Gültekin ve Orhan Peynirci gerçeklestirdi. Kapali oylama ile gerçeklestirilen yarisma ilk ve ortaokul olmak üzere iki kategoriye ayrildi. Ilk üç ve mansiyon olmak üzere iki kategoride toplam sekiz ögrenci ödül almaya layik görüldü.

29 Agustos 2024 Persembe günü saat 11.00’da Yunusemre Belediyesi’nde düzenlenecek resim sergisi açilis töreninde dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile