Zafer OSB'de Yeni Sanayi Yatirimlari Için Çok Sayida Firmaya Arsa Tahsis Edildi

Zafer OSB'de Yeni Sanayi Yatirimlari Için Çok Sayida Firmaya Arsa Tahsis Edildi

AK Parti Kütahya Il Baskani Sebahattin Ceyhun, Kütahya ve ülke ekonomisine ve istihdamina büyük katki saglayacak olan Altintas Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yeni sanayi yatirimlari için çok sayida firmaya arsa tahsis edildigini belirtti.

Baskan Ceyhun, 565 hektar alana kurulan Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nde yatirim karari alan firmalardan bazilarinin isimlerini açikladi.

Sebahattin Ceyhun, "70 bin 532 metrekare arsa tahsis edilen Yuteks Tekstil, iplik ve konfeksiyon ürünleri üretimi için 124 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü bin 400 kisi. 534 bin metrekare arsa tahsis edilen Günes Plastik ve Kalip Sanayi Firmasi otomotiv, beyaz esya, küçük ev aletleri sektörüne yapacagi parça üretimi için 450 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 2 bin kisi.21 bin metrekare arsa tahsis edilen Biel yapi, banyo ve vitrifiye ürünleri üretimi için 7 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 73 kisi.80 bin metrekare arsa tahsis edilen Betareks Metalize Iplik ve Ambalaj firmasi, tekstil ve iplik üretimi için 340 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü bin 150 kisi.31 bin metrekare arsa tahsis edilen Espromc Makine firmasi, tarim makineleri üretimi için 30 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 345 kisi. 11 bin metrekare arsa tahsis edilen Zafer Boru Profil firmasi, yassi çelikten boru ve profil imalati için 10 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 145 kisi.150 bin metrekare arsa tahsis edilen Gürsa Oluklu Mukavva ve Ambalaj firmasi, kagit ve ambalaj ürünleri üretimi için 370 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 250 kisi. 11 bin metrekare arsa tahsis edilen Sardunya Orman Ürünleri firmasi, mobilya üretimi için 15 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 100 kisi.10 bin metrekare arsa tahsis edilen Asrra Dis Ticaret firmasi, yatak ve mobilya üretimi için 26 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 110 kisi.265 bin metrekare arsa tahsis edilen Ant (Tulu) Porselen firmasi, endüstriyel mutfak ekipmanlari ve porselen ürünleri üretimi için 220 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 2 bin 500 kisi.10 bin metrekare arsa tahsis edilen Mor Plastik firmasi, mobilya kenar bandi üretimi için 31 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 110 kisi.11 bin metrekare arsa tahsis edilen Özertas Kimya Maden firmasi, manyezit magnezyum oksit tesisi için 5 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 50 kisi. 11 bin metrekare arsa tahsis edilen Ada Kupa Seramik firmasi, seramik mutfak ürünleri imalati için 8 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin istihdam taahhüdü 100 kisi.12 bin metrekare arsa tahsisi yapilan ada koltuk firmasi mobilya imalati için 20 milyon lira yatirim yapacak. Firmanin yatirim taahhüdü 110 kisi" dedi.

Ceyhun, Zafer OSB’de yatirim karari alan firmalarin önümüzdeki günlerde çalismalara baslayacagini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile