Zafer Park Törenle Açildi

Zafer Park Törenle Açildi

Süleymanpasa Belediyesi, her mahallede vatandaslarin soluklanabilecegi, gençlerin kaliteli zaman geçirebilecegi, çocuklarin güvenle eglenebilecegi alanlar olusturmaya devam ediyor. Son olarak Muratli Caddesi üzerinde atil durumda bulunan alanda insa edilen Zafer Park, düzenlenen törenle hizmete açildi.

Zafer Park; bünyesinde çocuk oyun gruplari, çay bahçesi, dinlenme alani, aritilmis içme suyu istasyonu ve taksi duragi barindiriyor. Süleymanpasa Belediyesi tarafindan hayata geçirilen Zafer Park’in açilis töreninde; Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar’in ev sahipliginde, Tekirdag Milletvekili Mestan Özcan, Süleymanpasa Kaymakami Mustafa Güler, Süleymanpasa Belediye Baskan Yardimcilari Senol Karaküçük, Gökhan Saygi ve Sabri Çinar, belediye meclis üyeleri, siyaset ve sivil toplum temsilcileri, vatandaslar ve çok sayida basin mensubu hazir bulundu.

Uzunlar’dan tesislere sahip çikma çagrisi

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklâl Marsi’nin okunmasi ile baslayan tören, protokol konusmalari ile sürdü. Ilk olarak kürsüye gelen Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, 70’ten fazla yeni park ve spor tesisini 4 buçuk yillik süre zarfinda hayata geçirdiklerini, 70’in üzerinde çocuk parkini da bastan asagi yenileyerek tekrar hizmete kazandirdiklarini hatirlatarak, mahalle sakinlerinden yapilan yatirimlara sahip çikmalarini, zarar vermek isteyenlere firsat vermemelerini rica etti. Baskan Uzunlar, konusmasinin ardindan kendisine sunulan çiçek ve tesekkür plaketini kabul etti.

Süleymanpasa Kaymakami Mustafa Güler, Baskan Uzunlar’in ardindan yaptigi konusmasinda sehrin dört bir yanini sosyal tesislerle donatan Süleymanpasa Belediyesine tesekkür etti. Son konusmaci olarak kürsüye gelen Tekirdag Milletvekili Mestan Özcan da, Altinova Mahallesi Spor Tesisi ile baslayan ve art arda süren açilislarin sürecegini ifade ederek, il genelinde de millet bahçeleri gibi genel yatirimlarin son asamaya geldigini müjdeledi.

Konusmalarin ardindan açilis kurdelesi kesilerek açilis töreni tamamlandi. Tören sonrasi; Baskan Uzunlar ve protokol üyeleri, Muratli Caddesi esnafini ziyaret ederek vatandaslarla sohbet etti.

“Her bir detayini titizlikle tasarladik”

Açilis ile ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, “Süleymanpasa’miza kazandirdigimiz Zafer Parki’mizi halkimizin hizmetine açtik. Ortacami Mahallesi, Muratli Caddesi’nde hayata geçirdigimiz bu degerli projemizin her bir detayini titizlikle düsünerek, hemsehrilerimizin ihtiyaçlariniza göre tasarladik. Mahalle sakinlerimizin keyifli anilarina ev sahipligi yapacak olan Zafer Parki’miz, içerisinde çay bahçesi, dinlenme alani, çocuk oyun parki, aritilmis içme suyu istasyonu ve taksi duragi kabinini barindiriyor. Göz nuru, emek dolu bu parkimiz, her yastan Süleymanpasalinin keyifli vakit geçirebilecegi, sosyal hayatin renkli ve huzurlu bir yansimasi olacak. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile