Zaferin Izleri Tiyatro Sahnesine Tasindi

Zaferin Izleri Tiyatro Sahnesine Tasindi

Turgutlu Belediyesinin 30 Agustos Zafer Bayrami ve Bag Bozumu Kurtulus Senlikleri etkinlikleri kapsaminda, Antalya Gençlik Tiyatrosu tarafindan sahnelenen "Bir Kurtulus Savasi Destani Kuva-i Milliye" isimli oyun seyirciyle bulustu. Zaferin izlerini tasiyan oyun seyirciler tarafindan büyük ilgi gördü.

Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat faaliyetleri kapsaminda Nazim Hikmet’in kaleme aldigi Bir Kurtulus Savasi Destani Kuva-i Milliye kitabindan uyarlanan tiyatro oyununu Turgutlulularla bulusturdu. Seyirtepe Tesisleri Amfitiyatro’da gerçeklesen tiyatro oyununa her yastan Turgutlulu yogun bir ilgi gösterirken izleyiciler duygu dolu anlar yasadi.

Sergiledikleri muhtesem performans ile geceye anlam katan usta oyuncular alani dolduran Turgutlulularin taktirini kazandi.

“Kuva-i Milliye ruhunu derinden hissettik”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Zafer Bayrami ve Bag Bozumu Kurtulus Senliklerimizin ilk programi olan ve Nazim Hikmet tarafindan kaleme alinan Bir ’Kurtulus Savasi Destani Kuva-i Milliye’ tiyatro oyununu hemsehrilerimizin yogun katilimiyla gerçeklestirdik. Bu özel gecede Kuva-i Milliye ruhunu derinden hissettik ve tarihi anlari yeniden yasadik. Tiyatro gösterisine ilgi gösteren kiymetli hemsehrilerimize, sergiledikleri muhtesem performans ile gecemize anlam katan çok degerli sanatçilarimiza ve emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile