'Zamanla alışıyoruz'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manchester United mağlubiyetinin ardından, tek sorunun Avrupa...


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manchester United mağlubiyetinin ardından, tek sorunun Avrupa'da yeni olduklarından kaynaklandığını ifade etti.
"Maçla ilgili değerlendirme yaptınız. Ancak bundan sonrası için değerlendirmeniz nasıl olacak" sorusu üzerine Sağlam, Old Trafford Stadı'nda oynamanın kolay bir iş olmadığını vurguladı. Avrupa'ya en yüksek yerden başladıklarını belirten Sağlam şöyle konuştu:
"Daha çok yeniyiz. Bundan kaynaklanan sıkıntılarımız var. Ama her geçen gün biraz daha alışıyoruz. Şimdi içerde oynayacağımız iki karşılaşma var. Önümüzdeki maçların, edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda daha iyi geçeceğine inanıyoruz. İnşallah hem golle hem puanla hem de galibiyetle tanışacağız."

Tandoğan sevindirdi
Ligde oynayacakları Ankaragücü maçını da değerlendiren Sağlam, "Bütün kulüpler dost. Ancak Ankaragücü ile farklı bir diyaloğumuz var. Dolayısıyla orada keyifli, dostane, fair-play ruhu içinde bir maç oynanacak" dedi.
Öte yandan Manchester maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Ali Tandoğan, bacağının röntgeninin çekildiğini ve kırık olmadığının ortaya çıktığını söyledi.


Tek övgü taraftara
Manchester United'a 1-0 yenilen Bursaspor, taraftarlarıyla İngiliz basınından övgü aldı. Yeşil-beyazlı takımın maç süresince bir tehlikeli pozisyon ürettiğine, taraftarın ise koro halinde sürekli tezahüratta bulunduğuna dikkat çeken BBC, ManU'nun daha çok iç sorunlarla çalkalandığını, ancak bunun takımı olumsuz etkilemediğini yazdı. The Times ise Manchester'ın tutuk ve göz doldurmayan bir oyun ortaya koyduğu yorumunu yaptı. Rooney'siz oynayan İngiliz takımının cılız bir futbol sergilediğine dikkat çeken gazete, Bursaspor'un maç boyunca sadece bir kere tehlike yarattığını yazdı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile