Zara'dan Afet Bölgelerine Yardim Gönderildi

Sivas'in Zara ilçesinde kaymakamlik tarafindan düzenlenen "Sivas Zara'dan Kastamonu'ya" destek kampanyasi kapsaminda toplanan yardimlar, orman yanginlarindan ve selden etkilenen illere gönderilecek.

Kampanya kapsaminda, Kizilirmak Yöresi Dernekler Federasyonu'nun hazirlattigi yardim kolileri, düzenlenen törenle Sivas Il Afet ve Acil Durum Müdürlügüne gönderildi.

Törende konusan Kaymakam Meriç Dinçer, afetzedelere geçmis olsun dileklerini iletti.

Bir daha böyle afetlerin yasanmamasini temenni eden Dinçer, sunlari kaydetti:

"Ülkemizin çesitli bölgelerinde meydana gelen yangin ve sel felaketleri nedeniyle destek kampanyasi baslattik. Kampanyamiz ile ilçe genelinde 136 bin 520 lira nakdi destek toplanildi. Toplanan bagis, ilgili banka hesabina aktarilmistir. Ayrica Kizilirmak Yöresi Dernekler Federasyonumuz gida, temizlik malzemelerinden olusan 50 bin liralik destek saglamistir. Ayni destegimizi de afet bölgelerimize ulastirilmak üzere Sivas Afet ve Acil Durum Müdürlügümüze teslim ediyoruz. Kampanyamiza destek saglayan federasyon baskani Mehmet Bagca'ya, yönetiminde yer alan dernek baskanlarina, tüm kurumlarimiza, muhtarlarimiza ve vatandaslarimiza tesekkür ederiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile